Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.08.2007, 16:00
seckince

seckince - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 99
27 Teşekkür 22 Mesaja aldı
Red face şimdiki İsrail yetkilileri ise bu iktidardan gayet memnun..

Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız rapido
Mesajı göster
sana mı YUH bana mı YUH, yalanım mı var, bak yukarıda engtmare gösteriyor, hadi inkar et..
inkar etmiyorum..ama tarihlere dikkat çekiyorum..akp'ye yapılan eleştirileri yahu 4.5 yıllık bi hukumetten ne bekliyorsunuz..suç onda mı diye cevaplarken oluyor da...refahyol henuz kurulmuşken;onlar gelmeden bitmiş olan ve ordu mensuplarının imzalamasıyla sonuçlanmış;esasında başkaca da ihaleye giren bir şirket de bulunmadıgından mecburen İsrailli şirkete kalmış(!) bir ihaleyi refahyol'a yüklemekte çok meraklısınız..hani koyun keçi meselesi..unutmayın keçinin kuyrugu hep havada..koyun ise sadece engeli atlarken o da istemeden;kendi inisiyatifi haricinde kuyrygy kalkmışken;koyuna yüklenmekten hiç utanmıyorsunuz!!vay sizin vicdanınıza..Yani Erbakan Hocamızın siyonist İsrail hakkındaki tutumunu aslında çok da iyi biliyorsunuz..o dönemlerde Habitat toplantısına gelen İsrail C.Başkanı Erbakanlı hukumete alenen karşı çıkmıştı..şimdiki İsrail yetkilileri ise bu iktidardan gayet memnun..ve destekçisi..ya buna ne dersiniz Sayın fanatik?
seckince isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla