| susuzluk tr' deki su durumuna güldük mü nedir sebebi bilmiyorum ama..iste susuz kaldik :) su varda...okullara faxlar geliyor...carsida itfaiye apolyalarla insanlara sesleniyor... neymis ruhr tasmis...ve kullanilan sular tamamen pisliymis..yani bakteriler vs vs... hastaliktan korunmak icin kesinlikle kullanilmamaliymis musluktan su.. ne yaziyordu faxda durun toparlim - dis fircalamican..(oh sabah ne güzel fircalamistim) -el yüz yikama ..dus alma yasak (sabah namazina abdestten al...sonrasinda tekrar yüz yikamalar vs..bulasiktan cikmayan eller) - camasir yikamak yasak (makinayla dahil)...olsun yigariz camasirlari bizde..zaten bahane arayan smiley.. -bulasik makinasi ..meyveyi yikamak..bulasigi yikamak vs yasak ...hehe pasakli takilcaz artik herhalde ya iyi güzelde...tamam temizlige boykot (canina minnet smiley de..) abdest?... ha bide yemeklere katilan suyu unutmamali..en tehlikelisi de buymus zaten icilen sudan sonra... neyse ya..eskiden musluk mu vardi ben simdi bikac wasserkocher dolusu su kaynatimde...(lidl de ..türk bakkalinda vs sulari palet palet tüketmis vatandaslar ben haberi alana kadar) ben biraz kaynamis su hazirlim...malum abdesti var...dis fircalamasi var...yemegi var... ilginc durum gercekten... almanyanin diger bölgelerinden de bu konuda magdur kalan varmi acaba? pratik bilgiler alisverisi yapariz hani hazir konuyu acmisken..
__________________ karamsar olmak zor degil...
zor olan cilgin bir firtinanin sonrasinda bir gökkusagi gibi gülümseyebilmektir... |