| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız SEMA nur | | | | |
| bes alti gün cok sister..
temiz suyu nerden bulucaksiniz.. | |
| | |
kaynatiyorum ...sogugunca da siselere doldurup..siselerle geziyorum
onu bunu birakta ...o avucumda cikan seyler herneyse...bugün beni doktor doktor gezdirdiler giciklar...aslinda disdoktoru randevum vardi...o dedi ben bisey yapmam..cünkü bu belki narkoza karsi alerjidir...iyi gönderdi beni ev doktoruna...gittim...sudan olacagini sanmiyorum dedi..bizde dün bilmiyorduk ilan edilene kadar dus aldik suyu kullandik hatta ictik dedi..
bir ihtimal wurzelbehandlunga doldurduklari ilactanmis..onu da geri cikartamazmisiz intihaplanmamasi icin...belki az dozda oldugu icin sirf ellere vurmustur..belki hafta sonu kötülesirmis (ayaklarda da basladi...cilek gibi kizariyor ..nokta nokta biseyler var ama distan hisedilmiyor...sirf cok sicak ve kasinti yapiyor...) dedim aman ha ..beni hafta sonu ambulansla filan göndertme biyerlere..ver ilaci neyse..ben alim kötülesirse kendim...
neyse..cortison hapi yazdi..baktim fenalasiyor ..agzimin icinden filanda basliyor..iki hap alacakmisim hemen sonrasinda da hergün bi tane...
simdik hali duruyor bakalim...bunlarin telasi aslinda 1992 di sanirim bi serum sonrasi anaphylaktischen sok gecirmistim...3 gün sonra acillerde uyanmisim haberim bile yok :)) ..meger zar zor kurtulmusum...ben sirf serum yedigimi (demir eksIkligi icin) ve sonrasinda fenalastigimi nefes alamadigim bogazimin sistigini filan hatirliyorum..sonra tatütata filan...baktim mister basimda agliyor...elimi uzatip teselli etcem..uzanmiyor ..takiliyor..abooo takmislar ne kadar füzuli alet buldularsa heryerime...ekg mis...oxygen mis ..mis de mis...bende diyorum noluyor

simdi böyle bir olay oldugu icin gecmiste..alerji diyince tabi biraz panikliyor bizim doktorlar...
gerci beni normal sivri sinek isirinca bile tüm kol mor sari her renge bürünüp sisiyor..fenistil filanda fayda etmiyor..anca cortison salbeyle geciyor..
belkide ama sirf vücutta herhangi bir intihap gizlenmis ..simdide disa vurmus olabilir dedi ...beklicez...iyiyim ama hamdolsun....biraz asiri uyku var..birde iste o kizarmalar ve kasinti...(kesin bitlendim

)..bosver öldürmez ya insh....gecer nasil olsa..belliydi tüm bu stresler biyerlerden disa vuracagi...buna sükür...