| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız salihin_cy | | | | |
| Aslında böylesine boş tartışmalar yerine ,bu okulllardaki müfredatı ve İslam için neler yapıldığı üzere konuşulsa veya tartışılsa daha iyi olurdu...Mesela budist bir ülkede veya hristiyan ülkede din derslerinin müfredatı nedir? vb. gibi...Geri kalmış ülkelerde eğitim faaliyetlerine katkı sağlamak İslam'a hizmet midir?...Sorular çoğaltılabilir?...Eğitim faaliyetlerinde üst düzeyi yakalamak başarıdır,takdir edilir...Ama ,Allah cc için gayret,İslam'a hizmet addetmek doğrumudur? | |
| | |
Hepsini okudum senin dediklerini görünce sana destek oluyum dedim. Yani okulun olması önemli değil önemli olan müfredattır. TÜRKİYE de de din dersi var ama müslüman çoçukları yoldan çıkıyor.
Bence o okulların getirdiği sonuçtur.
TÜRKÇE konuşma şampiyonlukları düzenilmesi bir zencinin TÜRKÇE konuşması doğal olarak sevindirir ama. O zencinin bir fatih-a süresini okumassı veya yasin okuması daha çok sevindirir bizi. O okullar kuru bir TÜRKÇE öğretmeye TÜRKLÜK propagandası için gidiyorlarsa pekde ehemmiyeti yoktur. AAMA İSLAMI ÖĞRETİYOR DİNİMİZİ ÖĞRETİYORSA ELLERİNİDE ÖPMEK BOYNUMUZA BORÇTUR.