Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.08.2007, 20:19
M. Ali Saral

M. Ali Saral - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 25
146 Teşekkür 76 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Abdulcabbar
Mesajı göster
tam diğer mesajını alıntılıyordum ki sürpriz oldu...mesajını değiştirdin lakin vermek istediğin mesaj aynı şekilde duruyor....

bu forumda 2 yıla yakındır yazıyorum spor bölümünde hiç kavga görmedim...kişiler aynı kişiler...bazen yazdıklarımın hemen anlaşılamadığını biliyorum...ya da kişiler işine geldiği gibi anlıyorlar...

meselenin sadece seviye ve uslup meselesi olmadığı ortada...bu tabii ki önemli...daha önemli olan verilen bilgilerin ne olduğu....
Abdülcebbar kardeşim, ilk yazdığımı aktarayım. Mesele önce anlamak meselesi neden diyorum? Spor bölümünde bile böyle olur demekle sporu dinle eşdeğer tutmanın mantığı var mı?

Burada ehlisünnet mensubu kişiler de çoğu kez ciddi ihtilaf yaşıyorlar.

DF'den din öğrenilmez. Sadece müteala edebilir, itimat kardeşimizin yaptığı gibi de mühim gördüklerimizi paylaşbiliriz.

Zamanımızda alimleri takan yok ki, DF'yi ölçü edinsinler. Ayrıca DF dini bölümü bu iddada zaten olmaz.

Seviye, uslup ve lafını bilmek meslenin çoğunu halleder. Ortak payda yakalnamzsa bile kalp kırılmaz.