Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.09.2007, 16:46
grunburg

grunburg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 15
22 Teşekkür 16 Mesaja aldı
[quote=AsRi-SaaDeT;676214]
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız grunburg
Mesajı göster

Bu sozleriniz benim yazdiklarima mukabilse, yazdiklarimi anlamis degilsiniz...

Bu ortam kadina gore degildir.. fakat uyarlanmali.. uyarlanabilir... Bununla mesul olanlar birbirleriyle cekismek yerine bir an once bu uyarlamayi gerceklestirsinler.. Aksi halde calismak zorunda olanlarin (bunun örnegi alakasiz bir cevap seklinde de olsa yukarda sayin grunburg tarafindan verilmistir) vebalini tasiyacaklar ve hesabini veremezler dedim.. tekrarlamayacagim...

Güzel kardeşim neden muhalefette direniyorsunuz, saldırı zahiridir, ortalığı karıştırmaksa el altından olduğu için batıni... sizin niyetinizi ben halisane algılamak istiyorum yine de......

Sizin yazınızı okudum ve Allah şahit tam da çok haklısınız diyecektim ki bana insanca soru sormamışsın grunburg diyerek lafın orta yerine atlamışsınız.....

Kaldı ki neden son cümleleri üzerinize alındınız,,,
onu da geçtim size verdiğim örnekte bayanların çoğunluğundan bahsettim... sizin şu mantığınız güzel, evet erkekler tartışacakları yere ortamı düzenlesinler... ama size göre bu düzenlemeye kadar kadınlar aradan çekilmeli, oysa sizi tekrar örneğe bi göz atmaya davet ediyorum....
grunburg isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla