| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Fazılbey | | | | |
| Yukardaki yazı kimin küfürbaz olduğunu çok iyi gösteriyor !..BAk koçum, buraya verilen cevaspların arasına kendini atıp sırıtan sensin.Ben adamlardan yaptıkları protestonun fotoğraflarla desteklenmesini istedim.Sen çıktın molotof kokteylinden bahsederek sırıttın.Niye atladın ki ?Ben molotof mu atalım dedim ? Niye laf sokuşturuyorsun ?Ondan sonra da Leman / müslümanlık edebiyatı yapma...Geldiler göreceğiz hep beraber müslkümöanlıklarını izleyeceğiz.Tamam mı ? Burdaki yorumları sırıtarak sabote eden sensin, had bilmek de sana düşer.
Tayyiple dalga geçmek mi daha acı verir sana peygamberinle dalga geçmek mi ? Bu suali iyi düşün... | |
| | |
birak simdi Kocum ayaklarini..benimle düzgün konus..Molotof olayindan sanane ? Ben ortaya yazdim..ciddiye alan yorum yapar..dayilik yapmaz.
Müslümanlar ses getirmek istiyorsa daha farkli protestolara gitmelidir..cicek birakmak..kitap vermek..alkislamak...sessiz yürümek v.s bunlarin modasi gecti..bu mesaj cikmali bundan.
Lemana gelince..
neden diyemiyorsun ?
Hata ettim..bir Solcunun cizdigi igrencligi Müslümanlarin önünde sergilememeliydim..desene ?
neden diyemiyorsun..cünki Resimdeki senin sevdigin saydigin insan degilde ondan..ya Erbakan Hocayla Kutan amcayi oraya koysalardi yine buraya eklermiydin ?
Bana hem Peygamber hem Müslümanin Müslümanla Dalga gecmeye calismasi üzer.
Tipki senin yaptigin gibi..
Milletin Müslümanligini gözetlemek sanami düstü sen kim oluyorsunda Milletin Müslümanligina bakacaksin..sen kendine baksana..kendin yasa hele bi..hem Leman oku..hemde milletin Müslümanligini ölc bic..hadisene ordan..bak isine..