| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız sisterE | | | | |
| ayni strese ben simdiden (besinci sinif gymnasium englishklasse) de girdim..
bugün ingilizceden pek iyi aldi masaAllah...(bir gün önce calistirdim kendisini...bu konuda bana cekmis galiba)...almancasi süper bir iki gidiyor masaAllah...ama bu mathe varya..bööö...bakalim ilk yazili carsamba günü....benimki hic ders calismiyor..ödevlerini yapiyor sadece..o da bi ton laf isittikten sonra.. :) ...ve yazililardan BIR gün önce yazili icin calisiyor... e hayirlisi bakalim..niyet ayni..hayirli faydali bir evlat yetistirme ümidi ile strese devam insh...not: özel ögretmene para verme niyetinde degilim acikcasi...birazda kendi azmi olmasi gerek cocukta...neyse sinif arkadaslarinin annesi (daha yüksek sinifta cocuklari olanlar misal su an abitur yapanlar ) dedilerki..yedinci siniftan sonra farkli bir kisilik oturmasi oluyormus tek basina yapiyorlarmis derslerini vs...e hayirlisi bakalim...iki yilcik kalmis suracikta..o güne kadar ben kafayi yemezsem iyi  | |
| | |
Allah yardimcin olsun..cocuklarina Derslerinde yardimci olabilen ebeveynler disariya para harcamasinlar.
Cocuk 2-3 sene icinde Tempoya alisiyor..ve cogu seyi arkadaslarininda dedigi gibi kendisi oganize ediyor ayarliyor.
mesela bizde bu destek gecen sene sona erdi..yani herseyi kendisi organize ediyor..bizde uzaktan takip ediyoruz..eksigi oldugu an müdehale ediyoruz.
Cocuklar icin Ilkokuldan Gym. a gecmek zaten basli basina büyük bir stress..birde oraya alismak kolay degil..
benden sana tavsiye..derslerinde fazla yardimci olma.