Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.09.2007, 14:25
Fazılbey

Fazılbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 2
3 Teşekkür 3 Mesaja aldı
Bir Çıfıt'a

Ey cihanın baş çıfıtı, çıfıtların çıfıtı, Allah’ın Kur’an’da, Belhüm adal diye tarif ettiği, hayvanlardan ve necasetten adi insanlık yüz karası Ahmet Emin Yalman!... Sana murdar ismin ve cisminle (burada ismin murdar diye nitelenmesi düşündürücü olabilir) apaçık hitaptan kasdım, herhangi bir ithamın teselli perdesi altına çekilmeye mani olmak ve elinden ne gelirse göstermeye seni zorlamak içindir. Beni şerefsiz kılmak, temiz Müslümanların ve soylu Türklerin itimadından düşürmek için tertiplenen pusunun baş mürettibi, ister haberin olsun ister olmasın, bizzat sensin senin hüviyetindir, senin mana ve tıynetindir. Sen İslam ve iman davasının baş düşmanı, baş süikastçi, baş haini bir alçaksın. Alçak sıfatına yükseklik verecek kadar alçaksın. Ve bu davaya karşı küfür ve dalalet safının serdümenisin.

İrtica yalanını sen uydurursun, Konyalı Müslümanları sen iftira çamuruna bularsın! İnanmadığın putların prestij kalesi içinde sen, aziz Türk vatanını ve gençliğini kısım kısım böler ve birbirinin gözünü oymağa memur edersin.(… Baştan başa tarihi Yahudilik hıyanetinin vücudu hikmeti sen, senin vücut hikmetin de onlardır.(…

Halbuki sen, bizzat bir Dönme’nin bana dediği gibi “Başı hiçbir vincin kaldıramayacağı kadar boynuzla dolu” meşhur ve müseccel bir deyyussun! Deyyusluk vesikalarına Elhamra sinemasının locaları, Büyükada Yat Kulübünün bütün apdesthane ve yatakhaneleri, bütün Bab-ı Ali eşhas’ı adiye ve aliyesi ve dünya alem şahittir.(… Öyleyse bütün hüviyet ve mahiyetinle apaçık tanımaya razı ol ve bu teşhirden sonra kenef ruhunda zerre miktarı haysiyet varsa bir fare zehiri içerek intihar et!... Deyyus….

Necip Fazıl KISAKÜREK
Fazılbey isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla