Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.09.2007, 15:16
kılıçustası
Adalet

Teşekkür etti: 22
29 Teşekkür 22 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız el-EMIN
Mesajı göster
Kalles olmayanlar..Emine Erdogana Laf atacaklarina..Amerikanin Sultaninla Ortaklik kurup Elini Eline dokunduranlari elestirsinler..

Bunlarin deyimine göre Peygamber Efendimiz Kadinlarla el ele ortaklik kurup ülke yönetmemistir.

Bunlar Kalles hemde tam Koftilerden.

Kendi Pisligini görmeyip baskalarinin hatalarini arastiranlar kallestir.

DIKKAT et..sende anlamiyorsun..Müslümanlardan bahsetmiyorum..milli dövücülerden bahsediyorum.

Herkes haddini bilecek..
emin kardeşim ;

erbakan ın tokalaşmasıyla , emine erdoğan ın başına gelen hadisenin birbirleriyle uzaktan yakından alakası yoktur...

erbakan ın tansuyla tokalaşması kimsenin pisliği değildir...bu pislikse erbakanın pisliğidir...

müslümanlıktan çıkmanın şartları arasında tayyibe veya emine erdoğana hakaret etmek diye bir şey yoktur...müslümanlardan bahsetmiyorum , milli dövüşçülerden bahsediyorum demen haddini aşmandır...bu kişiler emine erdoğana iftira atsalar hakları 80 değnektir...müslüman değiller sözü değildir...

emin kardeşim ,

iyice düşünüp bir karar vermen lazım...akp dövüşçüsü müsün , yoksa müslümanmısın...

bu arada , her ne olursa olsun ,hanımların siyasete alet edilmesine şiddetle karşıyım...bunu MGF DE YAZDIM (zamanında) BURADA DA YAZIYORUM...

mafya nın bile ahlaksızlık olarak değerlendirdiği şeyleri milli görüşçüyüm diyenler yapmamalıdır...
kılıçustası isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla