|
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız el-EMIN |
|
|
|
|
|
Müslümanlardan bahsetmiyorum..milli dövücülerden bahsediyorum.
Herkes haddini bilecek.. |
|
|
|
|
Yazınızda Kesinlikle Kabul etmiyorum dediğim yer burasıdır...
Önce Milli Görüş ne demek'tir???
bunu ortaya koyalım...
Benim Milli Görüş Anlayışım...Şudur...
Ben Milli Görüş'çüyüm diyorum...bunu Derken...Milli Kelimesini bazıları...halk...Toplum...veya Fertler olarak algılaya bilir...
benim Milli Kelimesinden Anladığım kelimenin Aslıdır...
yani Din'dir...
Kur'an "Millete İbrahime Hanifa" diyor...
İbrahim'in Hanif Toplumu
veya İbrahim'in Hanif Halkı demiyor...
ya nediyor....İbrahim'in Hanif Din'i diyor...
Milli Görüş'çüyüm dediğim zaman...Din-i Görüşçü olduğumu belirtmekteyim...
ve Milli Görüş'çü Olduğunu iddia Eden Her kardeşim'de bunu bu Şekilde anlamakta ve bu şekilde Kabul etmektedir...bunun Aksi Düşünülemez....
Benim Sözüm Müslüman'lara değil...Milli (Din-i) Dövüşçüleredir demeniz Kelime'nin ma'na ve Önemini bilmediğinizdendir...
Bir İnsan Din'de Dövüşçü olamaz....ancak Din ile Dövüşür...yani Milli Dövüşçü sözünüz İslam ile Dövüşen ve Barışık olmayan ma'nasınada gelebilir...
ve Bu Sözünüzün Hiçbir Dayanağı Olmadığı gibi...tamamen sizin Uydurduğunuz bir söz'dür...benimde sizin ifadenizden çıkarttığım ma'na budur ve bu benim için asıldır...
Bu söz ile Müslüman'ları Yaraladığınızın ya farkında değilsiniz veya Sizde bir önceki mesajımda ifade ettiğim gibi...Kasıt sahibisiniz...
Milli Dövüşçü deyip Hayal ürünü olan Sözlerinizin muhatablarına kullandığınız Kelimeler ve Davranışınızla Onlardan hiçbir Farkınızın olmadığını ifadelerinizden anlamaktayım...
Milli Dövüşçü dediğiniz kişilerin İslam ile Dövüştüğüne inanıyor ve İslam ile Çarpıştıklarına İman ediyorsanız...Sizin Onlardan bir Farkınızın Olması gerekmiyormu???
Eğer Onlar Milli Dövüşçü yani İslam ile Çarpışan Kişilerse sizin İslam ile Barışık bir kardeşimiz olarak Onlara İslam'ın Güzelliğini Anlatmak ve Din'in Çarpışılacak bir Yanının olmadığını Hepimizin Müslüman Kardeşler olduğumuzu ifade etmeniz gerekmiyormu???
Mühür Kimde ise Süleyman Odur...sözü gereği takındığınız tavır...Müslüman kardeşimizde görmek istemediğimiz bir Tavırdır...
fi-Emanillah...