Tekil Mesaj gösterimi
Alt 11.09.2007, 19:04
el-EMIN
Ak & Sa

el-EMIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 16
49 Teşekkür 26 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Abdulcabbar
Mesajı göster
emin kardeşim ;

erbakan ın tokalaşmasıyla , emine erdoğan ın başına gelen hadisenin birbirleriyle uzaktan yakından alakası yoktur...

erbakan ın tansuyla tokalaşması kimsenin pisliği değildir...bu pislikse erbakanın pisliğidir...

müslümanlıktan çıkmanın şartları arasında tayyibe veya emine erdoğana hakaret etmek diye bir şey yoktur...müslümanlardan bahsetmiyorum , milli dövüşçülerden bahsediyorum demen haddini aşmandır...bu kişiler emine erdoğana iftira atsalar hakları 80 değnektir...müslüman değiller sözü değildir...

emin kardeşim ,

iyice düşünüp bir karar vermen lazım...akp dövüşçüsü müsün , yoksa müslümanmısın...

bu arada , her ne olursa olsun ,hanımların siyasete alet edilmesine şiddetle karşıyım...bunu MGF DE YAZDIM (zamanında) BURADA DA YAZIYORUM...

mafya nın bile ahlaksızlık olarak değerlendirdiği şeyleri milli görüşçüyüm diyenler yapmamalıdır...
Valla abi..kim Müslüman kim degil..bunu benim yargilamam kuskusuz haddimi bilmemezlik olur..hic bir yerdede Müslüman degiller tabiri kullanmam..Milli Dövüscüler ayri bir statüdedir..ben onlara Müslümanlar olarak bakmiyorum..yani dinsel bakmiyorum olaya.."Onlara" ne oldugu bilinmyenler olarak bakiyorum..bu konuda tek Bilgi sahibi Allah c.c üdür...ne oldularini ben bilmiyorum..
Istenmeyen bir hadise gelmistir Müslümanin basina..bir SIKINTI..Dert..utanc verici bir durum..be 1 KERE olmustur..tamda kesin olmamakla beraber dikkat et kimse EMIN degil bilmiyor..olmus olsa bile..utanc vericidir..

ama bakiyorsunuz..göye Mümin denilen kesim..bunu müniniz diyen bir kesime israrla söylüyor...halbuki Halifemiz dedikleri Liderde zamaninda bu hataya düsmüstür hemde bir KERE degil..BIR cok kere..Müslümansak kanunlar hepimiz icin gecerli degilmi ?

Haram olan karsi cinse mesafe kurulacaksa her MÜSLÜMAN icin gecerli degilmi bu ?

Parasi olanami serbest yoksa cok destekcisi olan Müslümanami ?

Dikkat et Dava Adamlari Amerikan Gavuru gibi taktik uyguluyor..

Kadinlarina saldirarak !

Gavur gavurda ..

Bundan sonra Kizim ne derse o olacak..ayaginizi denk alin :-)
السلام عليكم و رحمة الله
el-EMIN isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla