| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız eledagli | | | | |
| abdliler ne zamandan beri türkce biliyor?
bu isi yapacaksaniz dogru dürüst yapin
adam bir defada 1000 tane site hackliyor ama bu kadar yaymiyor etrafa senin actigin konularin tümünde reklam var bu dogrumu? | |
| | |
Bu konuda mesaj yazmak istemiyorum fazla 1000 defa site hackleyen yok abi.
Site hackleyen olabilir.Hackler Sub Domainler atılmış
Lakin Domanin kendisine ulaşılması zor.
Sub Domainlere atılan Hackler kesinlikle Domain veya Server güvenliği ile ilgili değildir.
Örneğin bir ummed.delikanforum.net i hacklemek ile delikanforum.net i hacklemek arasında fark vardır.
Helede bir Serverin rootuna ulaşmak çok başkadır.
Zaten Ninja-Kedi yazmış,Mesela bir linkau.com u hacklemek başka Dimension demek,Linkau sub domain verir reklam yapabilmek için bunuda insanlar kullanır.
CGI Formatında olsun veya HTML Formatında bir şeyler yaparlar,
Asıl korunan ve koruma altına alınan domain ise linkau dur,Sub Domainler değil.
Mesela DF deki Sub Domainler hacklense DF e bir zararı olmaz.Lakin DF in hacklenmesi sub domainleride götürebilir.
Bunun yanında Backdoor Softwareler mevcut Serverlerin açıklarını scan yapan vs..
aaa Hack olmamış ne biçim Hack bu vs.. gibi mesajlar yazmıyorum.
Kim neyi nereyi hackler bu beni açıkcası ilgilendirmiyor.
Sadece bir açıklama yapma gereği gördüğümden dolayı bunu yaptım.
Reklam olabilir vs.. bunlar normaldir.Bunu herkes yapar.Birilerine göre bir başarı olabilir vs.. bu her bireyselin kendi bileceği konu.
Theorik olarak bilhassa Hackerlerin hayatını okumuştum.
Bu gün bir Kevin Mitnick olsun veya Koch 80 li yıllarda yanılmıyorsam bu kişide öldü DOB isminde BTX i hacklemişti adam bunlar ses getiren konular,
Veya birde Kim yine Almanyda şuan herhalde içeride yanılmıyorsam borç yüzünden Münchenin yani Münihin Havaalanını hacklemişti.Tabii sonuçta bu hack attacklerde genelde Para dönüyor.Tabii bu hack Attacklerin boyutu bunlar gibi değil veya amacıda bu hack gibi değil.
Mesela birisi derse ya şuraya bakın
http://www.linkau.com/linkau/index.html
Hackledim.Evet bu ciddi bir hack attackdir domaini yapılmıştır.
Ve Webhack tir index atılabiliyorsa.Sonuçta FTP ye ulaşılmıştır.
Yukarıda yapılanda bir hacktir.Sitenin açığı bulunmuştur oradan girilmiştir.Ama bu demek değildirki Serverin açığı bulunmuştur.Root a girmek gerek Linux olsun gereksede Windows systeminde ciddi anlamda kolay değildir.
Hack Attackde Effektif olan yani önemli olan sesin gelmesi sonradan gelmesi.
Mesela örneğin bu gün DF i birisi hacklesin.Birde girip Google hacklesin.
Hangisi daha fazla ses getirir,Elbette Google.
Ve bu Ses kendinden gelecek sesi sen vermeyeeksin sen sessiz kalacaksın,
Sesi başkaları verecek.
Arkadaş biraz abartmış ama heveslerini kırmamak gereklidir.
Bir kaç defa aynı konuyu açmış.
Ne diyelim hayırlı olsun.