Cuma Günü...Sultanahmet'ten geçiyordum...İçki Satılan bir Yerde Hüseyin Üzmez'i yanında Bir bayan ve bir genç ile birlikte Dondurma yerken gördüm...
Önce İnanamadım...Nasıl Olurda Hüseyin Üzmez İçki Satılan bir yerde avluya oturup dondurma yer???
Gittim yanlarına..
-Hüseyin Üzmez mi? siniz acaba? dedim...
-Evet Buyur...
-Sizi burada Gördüğümde inanamadım...inanmamam sizi görmekten değil böyle bir yerde dondurma yemenizdendir...burada İçki satılıyor ve siz bu Mekanda dondurma yiyorsunuz???
-Haaa öylemi...hiç dikkat etmedim burada içkimi satılıyor???
-Evet satılıyor ve Servis yapılıyor siz bunu nasıl fark edemezsiniz???
-Haklısın delikanlı...dediğim gibi fark edememişim...gel hele şöyle otur sanada bir dondurma söyliyeyim...
-Yok sağolun ben almıyım...
-Nerden geliyorsun?
-Beyazıd Cami'inden...Başörtüsünü bahane edip Allah'a ve Rasulune Savaş İlan edenleri Protesto'dan...
-Ben asabi adamım...Belimde Silah var...Şimdi orada Polisin biri artistlik yaparsa dayanamam çıkartırım silah'ı...Bizde Kan İçeriz ama Kızılcık Şerbeti içtik deriz...
-
-Öyle Protesto olmaz...Bağırmakla Çağırmakla birşey elde edemezsiniz...ben sizi Protesto nasıl olur söyliyeyim mi?
-Söyleyin...
-Hepiniz Çıkartacaksınız Ayakkabılarınızı ve Çoraplarınızı Yalınayak yürüyüş yapacaksınız...işte Protesto böyle olur...
-
Saçmalama abi...böyle protestomu olur diyemedim....Asabiyim diyor...Belimde Silah var diyor...yani anlıyacağınız...tabiri caiz ise...yemedi...
Bu Olay'ın Konumuzla ne alakası var diyen olabilir...
varki Aklıma geldi...dimi yani...
fi-Emanillah..