malesef ama bu zamanda bazi insanlarin gözünde evlilik cocuk oyuncagi gibi... kafalari atinca yok bosanirim, ayrilirim ceker giderim... ufak defek seylerle yuvasini bozanlari anliyamiyorum... fakat ciddi meselelerden dolayi, bosananlar icin hep dua etmisimdir,ki
allah c.c yardimcilari olsun diye..
fakat dedigim gibi, bir kac bosanmalara sahsen sahit oldum. o ailenin maddi durumu pek iyi degildi, kadin da baba evinden biraz boluga aliskin oldugu icin, ya beni babamin evindeki gibi gecindirisin,SIKINTI cekmeden , yoksa ben ceker giderim dedi... kadinin agzindan keendim duydum. belki para noksanligindan daha fazla dertleri vardi bilemezdim... ama bu tür zorluklara bence insan oglu sabredip dayanmazi lazim... parasizlikta, hastalikda.. bunlar bize mahsus.. bunlar olmaza bir evlilik güclesmez,her sey dört dörtlül olsa tadi kalmaz.. sabrederim ve sonunda da derim ki cok sükür dayandik birlikte, simdi de allahu teala yardimicimiz oldu...
ama durum cok gecimsizlikten ibaretse, dayak, ihanet vs söz konusu ise, benim birsey diyecegim yoktur..