|
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız gençüsküdar |
|
|
|
|
|
Bütün bunları 3 saadetliyi daha çileden çıkartayım, "milli dövüşçü" ilan edeyim sonrada banliyim diye mi yapıyorsun abi?
Konunun Saadet Partisi ile ne alakası var?
Hem domuz çiftliklerine gösterdiğiniz müsamahayı Saadetlilere gösterseniz ne olur?
Birisinin iyi insan olması için ille de AK Parti'ye Ahmet Taşgetiren üslubu ile mi konuşması lazım? |
|
|
|
|
Siyasetteki Bu yazim..son..Ramazan bitene kadar Siyaset Bölümüne yazi yazmayacagim.
Yukaridaki Projemde MD yerine SP yazmisim hatam var burada bu dogru..Özür dilerim.
Bak yakisiklim..biz senelerdir bu Bölümde bareber yazdik..kime ne kadar müsahama gösterildi senin bilmen lazimdi..ama dikkat edememissin.
BEN bir Müslümanlarin Kadinlarina DIL uzatan onlara ileri geri Konusan edepsiz Insanlara fazlasiyla Müsahama gösterdigime inaniyorum.Kim Erkeginle basa cikamayarak Ailesine saldirmaya baslarsa o biter.
Bunu yapanlari Dagda Yabani Domuz Avina yollayarak stresslerini atmasini saglamak gerekir..bunun icin Projeyi sunmustum.
Birisinin iyi Insan olmasi icin Elestirilerini Insan gibi yapmasi lazim..birisi SENI begenmedigi icin AILENE Dil uzatirsa o iyi bir Insan degildir..
Dikkat et bu bir Elestiri degildir...Tespittir.
KIMKI...Müslümanin karisina ..kizina yapilan ileri geri konusmalari rahat sekilde karsilayabiliyorsa...veyahut Tepki Koyma geregi duymuyorsa..o bilsinki..Muhtemelen kacak olarak sofrasina giren Domuz etinden oda nasibini almistir.
Senin bunu göremeyip 3 Insana indirgemen beni sasirtti acik söylim.
Hayirli Ramazanlar...Allaha emanetsiniz.