Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13.09.2007, 23:17
AsRi-SaaDeT

AsRi-SaaDeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 1
22 Teşekkür 18 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız berr
Mesajı göster
Evet ölçü Peygamber efendimiz. Hz.Peygamberin anlaşmayı bozan bir yahudi kabilesinin bütün erkeklerini yani toplamda 400 yahudinin kafasını kestirdiğini biliyormusunuz.

Hakimiyet ve kudret resulullah a.s'da olduğu halde 400 yahudinin kafasını sabah tan akşama kadar kestirmiştir.

İsrail de ise filistinin ne hakimiyeti ne kudreti var.Ne namusununu koruyabiliyorlar ne ailelerini, üstüne üstlük çeşitli işkence eziyetlerte maruz kalıyorlar.

Uzaktan davulun sesi hoş geliyor.Onun için işkembe-i kübradan sallamak hoş geliyor insana onu anlıyorum ama burda kınanacak olan filistinliler değil yahudilerdir. Hem işgalci hem de zulüm yapan konumunda olan onlardır.

Filistin gidip israile yerleşmek isteyen ve sürekli zalimlik yapan konumda değil tam anlattığımın tersi konumundadır.

Birazda hırsızı dövün bence...
berr.. simdi de ben sizden kaynak istiyorum.. zira yukarda 'kafasini kestirmistir' iddiasi cok mühim..

Her basina musibet gelen.. gitsin bir 'intihar saldirisi' ile intikamini alsin.. öyle mi ? Böylelikle hem düsmanini bertaraf etmis olsun.. hem de tasimakta zorlandigi musibetten kurtulmus olsun... ? Ya sonra?

Kullu ma fi-l kevnu vehmun ev hayal.. ev ukusun fi-l meraya.. ev zilal...
AsRi-SaaDeT isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla