| müslümanlik tabiiki sadece ramazan ayinda degil insaAllah..
fakat yinede ben ramazan ayini sahsen hic kimseye bu sekilde anlatmam...
bu mübarek ay icin bildirilmis müjdelerden mükafatlardan bahsederim..
ramazan ayinda normal günden fazla mi doluyor camillerimiz...?
elestirecek bir durum yok..tabi hergün ayni olsa ne güzel olurdu..fakat buna da sükür....dolmus ya..önemli olan bu...niyetleri bilen zaten Allah`tir..
beni asil "gicik" eden olay...ramazan-i serif baslamasiyla...tv lardaki sunumlar...(birkac güzel sahur ve iftar programi haric)...
magazin programlarinda cikan ...sosyete hocalarin söyledikleri tartistiklari konular..ve birilerin gelip bana bu konulari her yil her yil tekrar acmasi...gina geldi artik resmen..biliyorum dogrulari anlatirken insan sabirli olmali ve tartismamali asla karsindakiyle..fakat o kadar füzuli seyler tartisiliyor ..o kadar sacma sey mesgul ediyor ki izleyici beginlerini....güzel seyler teblig edilse bu kadar kalmaz hafizalarda..fakat elestirilcek ya...ve bahaneler sunulcak ya...vicdani rahatlatcak ya??? mi acaba...
asil tehlike bence buradadir....
neymis..yanlismista niye kimse karsi cikmiyormus o konusan zekeriyya beyazlara vs...söylenecek cok sey var aslinda fakat bir noktadan sonra insani gercekten bayiyor bu her yil her yil magazin-ramazan-sohbetleri..Rabbim islah etsin..
__________________ karamsar olmak zor degil...
zor olan cilgin bir firtinanin sonrasinda bir gökkusagi gibi gülümseyebilmektir... |