Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.09.2007, 11:24
_EzheR_
Sabran Ya Kudüs!

_EzheR_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 7
2 Teşekkür 2 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız elmnightmare
Mesajı göster
Huelya, Ceylin ve de hiraa türlerinin günümüzdeki yaygın örnekleri...

Evet beyler ve hanımlar gördünüz işte...
Hemen de nasıl kızdınız...
Biz bunlarla aylardır neden mücadele ediyorduk ve de bizi kınıyordunuz hep tartışıyorsunuz diye...
Gördünüz mü işte.....
Hz Ayşe'nin meşhur hadisini görmezden gelenler işte bunlar:
"Bizden birimiz adet olduğunda oruç tutmazdık ama kaza ederdik namaz kılmazdık kaza da etmezdik hadisi" gayet açıkken bunlar kendi reylerine göre fetva veriyorlar....
elm eğer benim bi ara tartışmalarınızdan dolayı yazdıklarımdan bahsediyosan o öyle değil.ben tasavvuf konusunda tartışma yapılmamasını savundum çünkü faydası yok.ama tabi şeyhimize veya Allah dostlarına hakaret edilmediği müddetçe.ha eğer böyle bişey olursa susmanız abes olur zaten.ama hadis de bambaşka bişey abuk sabuk savunmalarla reddiye hazırlayan huelya ise eğer karşısında ilk beni bulur bu konuda.ummed arasına fesat soktuğu konu hadis bu ne tasavvufa benzer ne başka bişeye.kaldı ki birilerini yola getirmeye çalışıyomuş ya:)
ne diyelim ki buna biz...hadise kanaat etmeyen bi insan nasıl doğruyu tebliğ ettiğini düşünebilir!neyse fazla söze gerek yok herkes alacağı cevabı almış huelya başta olmak üzere.umuyorum ki artık uğraşmaz kendi çapında insanlar için hidayete vesile olmaya çalışmakla!

_EzheR_ isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla