| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız sisterE | | | | |
| :) yok ya..varligi yeter ... kiyamam :)
sahi bizde senden az saskin degildik hani ....bi dügün vardi ortada ama kimindi acaba..? bu kalabalik da neyin nesiydi..*salondaki insanlarin yaridan cogunu tanimayan smiley*...bu dügün olayi cok tuhaf bisey..haftalar öncesi heycandan elin ayagin titresin..sonra bikac saat icinde olup biten bi olay...
almanlar olsa ne der "soviel stress für garnix " :))
bak simdi tebessüm ettim iste :))) güzeldi ya...hani teenagerler parti yapar ya...öyle biseydi..ben 15 mister 20 gittik eglendik geldik...meger evlenmisiz
ama aksam evde bi hoca vardi..masaAllah bi sakali vardi ...beyazlar icinde..yüzünde nur....sakali oturdugunda kucagina düsüyordu....kesin o hocanin dua si saglam di...halen bizi koruyor... | |
| | |
Konuyu iyice çığrından çıkardım gibi gene
Siz bayağı genç evlenmişsiniz.Biz 18imizde evlenmiştik,zaten eşim den ben 1 ay 4 gün büyüğüm,Ondan pek kendisine gücümde yetmez.
Hoca bizde Nikahda vardı sadece,Daha sonra Hoca göremedim.Nikah ise nişanda olmuştu,Nikah olduğu halde eşim ile bir kaç kez gezmeye gittiğimde kız kardeşide gelirdi dolayısı ile masraflar 2 ye katlanırdı.
Evet aradan 14 Sene geçti sonuçta kimse pişman olmadı şimdiye kadar,Lakin geriye dönecek olsam veya dönebilsem bir çok konu başka olabilirdi.
Zaman geçtikçe ve geride kaldıkça insan kendisine diyor bunu böyle yapabilirdim daha iyi olurdu gibisine.