2008 Senesine doğru
Esselamualeykum değerli kardeşlerim,
2008 Senesinde DF de bir çok teknik yenilik yapılması beklenmekte,Bununla birlikte DF yönetimine yeni kardeşlerimiz katılacağını ümid ediyorum derken,
Bu sadece benim elimde olmayan bir konu.Sonuçta DF gerek teknik açıdan olsun gereksede düzenleme açısından olsun gerçekten yeniden bir yapılanma ve organize içine girmesi gerekmektedir.
Uzun zamandır bu konular ile pek ilgilenemdim,Ve açıkcası burada bilhassa Teknik bazında benim mutlaka bir kişiye ihtiyacım var.Bu kişi Bilgisayardan azda olsa anlayan ve mutlaka öğrenmek ve hevesli vede meraklı bir kişi olması gerek.
Ayrıca DF in bölümlerinde yenilikler olabilme ihtimali söz konusu bunun yanında,
Bir çok bölümlerin derlenmesi ve toplanması olabilir.
Tabii bunlar yine düşüncedir derken şuan bu hazırlık içerisinde olduğumu bildirmek isterim.
2008 DF bir çok konunun değişmesi olabilir.Bunların çalışmasını hazırlayıp yönetimdeki kardeşlerimize sunacağımı bildirmek isterim.
Bundan dolayıdırki Gerek DF e yönetici olsun gerksede Teknik açıdan 2008 e kadar bir şey yapmayacağım.Yeni bölüm vs..
2008 Tarihinde ilk yapılacak konu ise DF in VB versionunun yenilenmesi ile Design ve Styellerin güncellenmesi olacak.Tabii daha önce SQL,PHP,Apache versionlarına bakılıp güncellenecek.
DF de en önemli bir eksik olanki çalışma içerisinde Team guruplaşma konusudur.
Malesef bunu henüz başarmış değiiz derken,Herkes her konu ile ilgileniyor veya ilgilenmeye gayret gösteriyor buda kesinlikle bir çok yönetici kardeşimizin için acaba bunu yapabilirmiyim izin varmıdır sorusuda doğurmaktadır.
Tabii bunlar belki yönetim içi yenilikler olabilir,Lakin yönetim dışı yeniliklerde olacaktır.Bu konuda en büyük etkenlik Dini konularda olabilir.
Dini konularda bilhassa bir çok kısıtlama veya genişletme yani eleştiri imkanları sunulabilinir bunun için ayrı bir bölüm tamamen kontrol altında tutulabilinir.
Yalnız yazdığım gibi bunların hepsi benim he, olsun demem ile olmuyor.
Bunların oluşunda yönetimdeki kardeşlerimizin ve sizlerinde evet i ile olacak bir durumdur.
Forumun gidişatı güzel,Ama daha güzel ve verimli bir çalışma olabilir mutlaka,
Lakin bu ilk etapta bizler ile ilgilidir yani DF de bulunan yönetici kardeşlerimiz ile
Bizler bu konuda çalışma yapmamız gereklidir.Sonradan sizlerin katkıları ile eksiklerimizi tamamlayabiliriz düşüncesindeyim.