Tekil Mesaj gösterimi
Alt 27.05.2003, 21:58
erva

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Selamun Aleykum,

ben nerden olursa olsun herzaman dikkat ederim ne aliyorum, icinde ne var diye. Ne camiiden aldigima güvenirim, nede Alman bakkalindan. Bizim camiinin bakkalinda gelatinli dondurma satiyorlardi. Esim söyleye söyleye zor biraktirdi.

Kimisi de cikip ya bu bizim camiide satiliyor, onlar hic haram mamul satarlarmi diyorlar, amma malesef satiyorlar. Bu yüzden herzaman dikkat etmek gerek.

Atlantisin de dedigi gibi sadece helal-haram icin degil. Saglikta cok önemli. Inanin Almanlar bizlerden bu konuda daha dikkatliler. Mümkün mertebe katki maddesi olmayan mamuller almaya gayret ediyorlar, sagliga zararli diye.

Ben dikkat ediyorum amma hic birsey yiyemiyorum, yakinda ac kalacagimda diyemem, coklarin dedigi gibi. Yüce Mevla bir kapiyi kapatirsa, en az iki kapi aciyor sana. Arastirirsan muhakkak buluyorsun. Bakin artik jelatinsiz Gummibärchen bile var yani.

Cogu müslümanlarimiz amma malesef dikkat etmiyorlar. Ben buraya yeni tasindim, ve hergün agzim bir baska konuda acik kaliyor. Yok jelatin yenirmis, yok alman bakkalindan tavuk ve hindi aliyorlarmis. Yani insan artik arkadasina yemege gitmeye bile cekiniyor.

@El-Emin senin konuna gelince: Evet malesef öyle. Adamlar isinin uzmani olmus. Nasilsa elleri mahkum alacaklar diye durmaksizin yükseltiyorlar fiyatlari. Müslüman müslüman kardesini sömürürse bunun sonu nereye varir Allah Kerim.......
erva isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla