Tekil Mesaj gösterimi
Alt 09.10.2007, 13:14
Tacigül

Tacigül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 3
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Abdulcabbar
Mesajı göster
ben daha bir şey yazmadım...

görünenleri görmek , gözlerimizi kapatmamak zansa "zanlı" olalım..:)

mesela , anayasa değişikliği meselesinde (halk oylaması) mhp ile hükümetin anlaştığı gün , koray aydın yüce divan dan aklanıyor...

poaş , borçlar vs...vs...dengeli bir menfaat ilşkisi içinde oldukları gözardı edilemez..kaldı ki şu sıralar tusiad ın başındaki kişi de malum...

ve 13 şehit aynı gün...tayyip konuşuyor :

gelecek ay amerika gezim var..bush ile görüşeceğim....vs...vs...

neden apo nun asılması meselesini referanduma getirmiyorlar ? mesela...

mesela lar çoğaltılabilir....

biz , görünmeyeni tevil ederek kabul etmediğimiz "zanlı" oluyoruz...siz görünene gözlerinizi kapatıp hayal dünyanızda iyi hayaller kurarken "iyi niyetli ve müslümanlardan yana" oluyorsunuz...

mesela en son babacan israilde füzelerle ilgili sorduğu soruya aldığı cevap , kaddafi çadırında olanlardan daha beterdir...kim dile getirebiliyor...

al gülüm ver gülüm...
aynen katiliyorum iki dogru söz veya aleyhte bir haber verilince derhal hükümete haksizlik yapilmis oluyor nedense duygulariniz aklinizin önüne gecmis
akil ile duygulari birbirine karistirmayin meselelere birazda önyargisiz ve tarafsiz bakin göreceksiniz hemen vurun abaliya demedikki kac yil oldu iktidarda hala narkoz yemis ameliyata hazir hastalar gibi davraniliyor bunu anlamak mümkün degil vesselam...

Söz ola, kese Savaşı
Söz ola,kestire Başı
Söz ola,ağulu Aşı
Yağ ile Bal,ide bir Söz.
Tacigül isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla