| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız libas | | | | |
| Tayyib ile Hoca arasinda fark var, aslinda bu herkesin bildigi birsey.
Hoca'nin zamansiz ve yersiz cikislari olmsa idi, belkide bugün hala iktidarda olacakti.
Basbakanlik'ta tarikat liderlerine verdigi iftar (bence güzel bir icraat idi)
Rektörler Basörtülülere selam duracak (insaallah bir gün olacak) vs. vs.
Bu saydigim iki hadise Hoca'yi indirmeye yetti, Tayyib ne zaman ne söyleyecegini bildigi icin orada.
Yoksa Hoca'dan daha az Din'i hassasiyeti oldugundan degil. | |
| | |
hocanın yaptığı çıkışlar zamansız ve yersiz mi ?
Tum okullar imam hatiplere donusturulecek Türkiye'de yasayanlarin yüzde 99'u Elhamdülillah Müslüman oldugunu söylüyor. O zaman yüzde 99'un "Elhamdülillah Seriatçiyim" demesi de lazim. Ben elhamdülillah seriatçiyim. Seriat Islam, Allah'in kurallari demektir Türkiye’nin yarininda artik Kemalizme ve Kemalizm benzeri rejimlere yer yoktur. Kemalizmin yeniden kendini üretmesi söz konusu degildir. Bizim için en üst belirleyici, Islam’in ilkeleridir. Her sey ona göre belirlenir. Ben Islam’in devlet plani içinde düsünüyorum Istanbul’u Medine yapacagiz. Minareler süngü, kubbeler migfer, Camiler kislamiz, mü'minler asker, Bu ilahi ordu dinimi bekler, Dillerde tevhid Allahu Ekber. Mü'minler ordusu Hakk'in kolunda, Batilla savasir dini ugrunda, Ezelden Ebede Kur'an yolunda, Allahu Ekber, Allahu Ekber. Hak dinin rehberi Resul-i Ekrem Iman telkin eder hadisi her dem Dinimizde yoktur gizli ve mahrem Dogrudan dogruya Allahu Ekber Hem laik, hem Müslüman olunamaz. Ikisi bir arada ters miknatislama yapar.Ya laiksin ya müslüman. 1.5 milyar Islam alemi Müslüman Türk milletinin ayaga kalkmasini bekliyor, kalkacagiz, isiklari göründü. Allah'in izniyle bu kiyam baslayacak
tabi bunlar çok zamanlı ve yerli çıkışlar
tayyip nasıl oluyorda 5 yıldır orada biliyormusun ?
kendi ağzından dinleyelim
IKTIDARA GELMEK AMACIMA ULASMAK ICIN PAPAZ ELBISESI BILE GIYERIM