Tekil Mesaj gösterimi
Alt 28.05.2003, 09:28
TALHA-61
el-Mübarek :)

TALHA-61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 17
127 Teşekkür 62 Mesaja aldı
Türkiye battıkça IMF baskani plaket alıyor!

Türkiye, uyguladığı IMF programı yüzünden çöktü. 20 banka battı. 200 Türk şirketi el değiştirdi. Binlerce fabrika kapandı. 2.5 milyon insan işsiz kaldı. Ama dün Türk is dünyasinin tepe örgütü TOBB, IMF Türkiye Sefi Kahkonen’e hizmetlerinden dolayi plaket verdi. IMF’nin uyguladığı politikalar sonucu yaşanan krizle servetlerinin neredeyse yarısını kaybeden işadamları dün IMF’ye ‘teşekkür’ plaketi verdi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB), Türkiye’deki görevi bu ay sona erecek olan IMF Türkiye Masası Şefi Juha Kahkonen’i plaketle uğurladı. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, bu anlamlı plaketi, kamuoyunda ‘yanlış anlaşılacağı’ düşüncesiyle gizli verdi. Plaketi alan Kahkonen çok duygulandı. Kahkonen, plaketi evinin en müstesna yerine asıp Türkiye’yi, IMF politikaları altında inim inim inleyen memuru, işçiyi, köylüyü, batan şirketleri, işsiz kalan babaları hatırlayacak.

ISTE IMF’NIN TÜRKIYE BILANÇOSU

netbul.com

~ TASAVVUF, DÜNYA ADAMINI ALLAH ADAMI YAPMA SANATIDIR ~

ALLAH'ım! İsmini söyleterek canımı al, İsmını söyleterek beni dirilt! (AMIN)
TALHA-61 isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla