|
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız libas |
|
|
|
|
|
Yaklasik 5 yil önce sehit olan yegenim anlatiyordu, orada bulunan subaylarin bu terörü bitirmak istediklerini, orada görev yapan üst düzey subaylarin dopelt maas aldiklarini, aynen senin yazinda belirttigin gibi menfaatlendiklerini bunu bitirmeyi asla istemediklerini anlatmisti.
Sözün özü su ! orada sehit olan vatan evlatlari üst düzey subaylarin pekde umrunda degil, onlar kendi maddi menfaatleri pesinde.
Salahaddin kardesin tesbitleri oldukca isbetli. |
|
|
|
|
Yahu arkadaşlar, biraz insaf !!!
Tamam tayyip'i herşeyden daha çok seviyorsunuz onu anladık da şu mübarek günlerde orada mücadele yapan subaylara niye çamur atıyorsunuz.
Subaylar mı başlattıki bu pkk 'yı bitirmek istemesinler.
Bunu başka yerlerde söyleme bence...koltuğuna yaslan uzaktan bir bak ve ben ne dedim de...Üst düzey subaylar aldıkları çift maaş yüzünden pkk'yı bitirmiyormuş...güneydoğuda kaç tane üstdüzey subay var isimlerini söyle sicillerini nasıl müslüman mı kafir mi..bunlar vatan haini mi diye sorsam ağzını açıp bakacaksın bana...
Ayıp ayıp hem de çok ayıp hem burda herşeyin doğrusunu
Allah bilir sui zan yapmayalım dersin.Hemde milletin kalbini yarıp içine bakarsın aslında sen bunu demek istedin dersin.Sonra da vatanı için canını ortaya koyan insanlara iftira atarsın şuursuz ve bilgisizce...
Yazık vallahi çok yazık..
Tayip'in etrafına bir bak baş danışmanı cüneyt zapsu değil miydi bunun hani azılı pkk???
Bir de meclise bak operasyon için karşı çıkanlar bir dtp birde ak partinin bazı milet vekilleri...
Şunu da ek olarak söylemek istiyorum.Çok sevdiğim bir zatı muhterem vardı senin tabirinle güneydoğuda üstdüzey paşalardan biriydi..Kendisini bir iki sene önce vefat etti.Bana seneler önce Kuran okumayı öğreten zatı muhteremdir.Namaz kılmaya başladığımda camide tanışmıştık..Yani senin vebalini alıp iftira attığın paşalardan biri..