Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.10.2007, 20:17
sisterE

sisterE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 25
340 Teşekkür 251 Mesaja aldı
nerdeyse aksam yemege yediklerim beni tekrar ziyaret edecekdi.

bir kismini bende izlemistim...hasta iste..hasta beyin.hasta ruh...
o bilmemkac odalik evde (burgmuydu schlossmuydu baya genis biyerdi..halen kendine aitmis)...annesi ile yillarca tek yasamis..annesi onu komanda etmeyi cok severmis...artik baya bi traumalar yasamis yasli annesiyle...e sonrasinda böyle bi bozuk piskoloji ile patlamis..
beni daha fazla düsündüren ise suydu..arastirmalarda bu adami ziyaret eden sirf o berlinli degil bircok insan oldugu ortaya cikti...aralarinda avukatlar polisler vs vs....
yani bircok hasta dolasmakta ortalikta biri patlak vermis.."ömür boyu" hapis cezasi yemis...ömür boyu almanyada 15 yil demektir..anschliessende sicherheitsbewahrung da verilmemis...piskoloji tedavi de uygulanmamis son alti yilda..tedavi olmak istiyorum diyor adam...kimse orali degil..

birde su internet sapigi var...yüz seklini degistirip fotolarda...bircok kücük cocuga tecavüz eden ve bunun fotograflarini internet sitelerinde sergileyen...bunun resmini fbi araciligi ile cözdüler..ve adamin kimligi ortaya cikti...bircok cocuga tecavüz eden adam ...bir ingiliz ÖGRETMENI ve gün ve gün cocuklar ile birlikte...