Tekil Mesaj gösterimi
Alt 20.10.2007, 18:03
sisterE

sisterE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 25
344 Teşekkür 254 Mesaja aldı
cok güzel bir yaziymis gercekten..paylastigin icin tesekkürler..
okurken bircok kez gülümsedim...hic biri yabanci gelmedi derdim fakat danadili hic haslamadim ..onu haslamadiysamda bu listeyi sayfalarca uzatabilecek baska seyler yaptim yaptirdim...ve yapanlari halen izlemekteyim...onlar yeni dogduktan sonra ilk aylarinda baskalari sacma bulup güldükleri yeni yasantimi simdi baskalarinda yeni anne adaylarinda izliyor ve gülümsüyorum :)) benim uykum kacsa kimse beni gercek arabaya atip sirf uyuyabileyim diye gezdirmezdi sanirim gecenin bir vaktinde...cocugunuz normalinden farkli bir tonda agladi diye gece kendinizi bir hastanede bulduysaniz annesiniz.. :) her dis cikardiginda onunla birlikte aci cektiyseniz annesiniz...kendi uykunuzu bölüpte onun basinda nefes alip veriyor mu diye kontrol ettiyseniz annesiniz....her alisverise gittiginizde kendinizden önce ona esyalar baktiysaniz annesiniz....o doymadan sizin karniniz doymuyorsa annesiniz....annelik bambaska bisey...anne olduktan sonra evlad olmayi ögrendim ben sahsen...dogru ya bizide böyleliklerle büyüten anamiz babamiz vardi degilmi..? bircok kez aklima gelmistir geceleri kendi cocuklarimizin basini beklerken...aslinda asklar anlatilmaz derler ya...asil karsicinse duyulan ask degilde...evlada duyulan ask anlatilmaz bence....sevildiklerini bildiklerinden eminim ...hic süphede birakmiyorum onlari....emanetlerim beni..emanet edene sükürler olsun..