Tekil Mesaj gösterimi
Alt 22.10.2007, 23:21
µmmed

µmmed - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 192
894 Teşekkür 347 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Ninja-Kedi
Mesajı göster
Bismillah...

Sizi kimse galeyana getirmedi azizim.Siz galeyana gelmek için bahane arıyorsunuz."cahil" denilmesi ile galeyana gelinecekse siz önceki yazınızda bütün millete "cahil" diyorsunuz. Bütün millet sizin gibi galeyana gelirse ne olur:)

vesselam
Sp ye Muhalefet olanlar cahil dese aynen demiş olduğun gibi olur.
Ben hep Siyasete girince sorun çıkıyor.Ama burada NoAbd nin hakkınıda yememek gerek NoAbd nin öyle söz sarf etmesi AKP ye muhalefet edenlerin cahil olduğu sözcüğünden dolayı olduğunu tahmin ediyorum.

Tabiiki Muhalefet edecek Muhalefet etmiyorsa AKPli demektir zaten
Ya 2 puandan kimseye bir zarar gelmez,gelmezde yinede her iki kardeşimizinde ibarelerinin doğru olmadığını düşünüyorum.Yoksa benmi yanlış okuyorum kelimeyi veya anlıyorum

Hem şunuda unutmayalım DF de bulunan SP ve AKP li kardeşlerimiz burada uzlaşabiliyorlar.Yakında herkesi birleştirip bir partide biz kurabiliriz burada.

Yazacağın yazının efendisi, yazmış olduğun yazının kölesi ol

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.

İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var.
µmmed isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla