Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.10.2007, 17:29
Lal_oldu

Lal_oldu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız addanali
Mesajı göster
No abd, ben askerliğimi komando asteğmen olarak vartoda yaptım..acemi eğitimi mi eğirdir dağ komando okulunda tamamladım.....sürekli göreve çıkardık bazen bölük olarak bazen tim olarak......askerliğimin 12 ayı muş erzurum dağlarında görevde geçti........bazen oldu soğukta,karda ,tipide kaldık bölük olarak,tim olarak,askerlerimden donma tehlikesi atlatan oldu......pkk peşinde 12 ay görev yaptım........ben bu konuda birşeyler yazıyorsam doğru olduğu için yazıyorum..Ve bu konuda konuşmaya ve yazmaya hakım olduğunu düşünüyorum.....mesleğim askerlik olmadığı ve geçimimi askerlikten sağlamadığım halde vatan görevi bilinciyle askerlik yaptığım için müsade edinde bu konuda yazayım doğru bildiklerimi........şu an dahi her şehit askere içim yanıyor ağbim kardeşim veya evladım öldürülmüş gibi.......içimde empati yapıyorumda olaylara yorum yazıyorum.........
karşında sana saldırana karşı aynen karşında ki gibi olacaksın ki başarılı olabil........öyle 2.5 ay yarım yamalak eğitim almış askerle yıllarca dağlara alışmış ve idealist olan çakallarla başedemezsin.......Bunu hala görememek zaten başlı başına bir beceriksizlik.....ORTAYA İRADE KOYACAK NE SİYASİ Oldu şimdiye kadar nede asker.......Bundan sonrası için dikkatli ve akıllıca çözümler üretilmelidir.....söylemek istediğimiz budur....
Mesela geçenlerde muhsin yazıcığlu bir öneri teklif etti hükümete.....Çok isabetli bir çözüm önerisi idi.......bakalım bu öneriye bir adım atılacak mı....
Oldu canım!

Daha evvelde özel harekat, koruculuk gibi sistemler vardı; bu kezde kalkıp bunları eleştirmedimi bu millet? "bunlar terörür elleriyle besliyor" diye!

Askerlik nedir bilen varmı?

Ve 2.5 aylık eğitim dediğin şeyde adam gibi işine sarılan için hiçte küçük bir zaman değil!

TSK yı idare edenleri eleştirirken, neden o bölgedeki pekaka yı besleyen aşiretler ve polis eleştirlmiyor!

Asker kafasına göre iş yapsa demokrasiye ayıp; yapmasa ne işi var!!!!

HELE HELE O BÖLGEYİ TANIMAYANLAR YOK 200 KİŞİ NASIL GEÇMİŞ FALAN DEMESİN...

Sizin işiniz gücünüz genel kurmaya hakaret ve iftira olmuş!

Hatta doğuda askerlik yapmadığın çok belli Adanalı! Eğer öyle olsaydı subay ve astsubay hakkında yorumların tutarlı olurdu!

Profesyonel askerlik olduğunda, ileride içerisindeki oluşumları kim engelleyecek?

Zaten bu nedenle TSK hep hedef tahtasında ya! Birileri polisi kullandığı gibi askeri kullanamadığından!

Nokta!
Lal_oldu isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla