Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.10.2007, 19:44
alem-i ervah

Teşekkür etti: 0
14 Teşekkür 13 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız elmnightmare
Mesajı göster
Diğerlerinde süre olmaz...
Beni sevmediğini bildiğim insan için ne dakikalarımı ne de anlarımı feda ederim...

QUOTE]

elimizden geleni sevmniz için yaparız ama umursanmadığımızı farkedersek işte o zmn ipler kopar ama yine de takip ederiz eğer sevmeye başlandığımızda duruma göre sevgimiz yeşerir veye kurur[/quote]

Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız AsRi-SaaDeT
Mesajı göster
Ayni frekansta oldugumuz insanlari severiz.. bu insani görmüsüz veyahut görmemisiz önemli degil.. fikirlerimiz fikirleri muhatab alir ve sayet fikirler ayni notayi çalisiyorsa bir muhabbettir baslar.. Bu muhabbet çok buyuk bir ihanet gormedikce degismez.. ki yalan gibi, dedikodu gibi seyler bize gore ihanettir.. Muhabbetin seyri iliskinin yakinligina ve sıklığına göre degisir..

Karsi cinsi sevmek hususunda .. yani bu 'özel duygular' hakkinda çok fazla tecrübe sahibi degiliz.. Bu anlamda katkimiz olamayacak..

Ha.. adi ve cismi belli olmayan, sadece kafamizda olusturdugumuz bir profil var ve biz o profili hep sevdik.. o profil lutfedip karsimiza cikmadi ama biz onu hala seviyoruz :) Belki bir gün isitir de gelir diye :)

Sevilmezsek sevmeyiz denilmiş anladıgım kadarıyla...

Belkide olması gereken bu...Yahut mevlana misali bin kez kötülük görsende mislince sevmeyi denemeli..Lakin bizde o yürek yok ....
Bugun dinledigim bir hikayenin ana fikri şu id..Kalbini sevgi ile o kdenli doldur ki kin ve nefter gibi hisler içeri girecek yer bile bulamasın...deniliyordu...

asri saadetim son cümlen benim içinde geçerli..aynı hislere sahipiz :))

neyse yanıtımı yarına bırakıyorum :)
alem-i ervah isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla