Demişsin ki : Subhanallah şimdi sen hakaret ediyorsun sadce bir kaç örnek verecem Hocayla ilgili Onun Dediğine göre Bir kişi öldükten sonra tekrar dünyaya gelebilirmiş Delilsiz ki öldükten sonra bu dünyaya gelme yok.Allah kimin kökünü kurutacağını çok iyi bilir
Allah Rasulu demiyormu bu dinde olmayan bir şeyi kim söylerse cehennemdeki yerini hazırlasın ve
Allah Rasulu Yine demiyormu Ummetim 73 fırkaya ayrılacak bunların biri kurtulacak diğerleri ise ateşdedir ashab kurtulacak olan taife kim diye sorunca Benim ve ashabımın yolunda olanlar demiyormu Senin cahilliğine veriyorum....
Oradaydımm o vaazda oradaydım .. ondan önceki vaazlarında da oradaydım ondan sonraki vaazlarında da oradaydımm . istanbulda olmam nedeniyle vaazu nasihatinden uzak kaldığım haftalarda haftalık Cuma vaazının kasetini alır defalarca dinlerdim .. kimden duydun nasıl duydun ne kadar duydun bilmiyorum ama böyle çirrkin bir iftirayı böyle düzmece bir yalanı Hoca Efendiye kolayca bulaştırmaya yeltenmek ne kadar büyük bir vicdansızlık ne kadar büyük bir haksızlık ne kadar vahim bir durumdur .. Hoca Efendi gibi ilim irfan deryaası, Tahir Büyükkörükçü Hoca Efendi gibi Hak aşığı samimi bir müslümanın, öldükten sonra dünyaya gelmenin mümkün olduğunu söylemesi asla düşünelemez . Hele bu konuda Hoca Efendiye çamur atmaya kalkmak daha traji komiktir ki ; Hoca efendi , tenasuh (yani öldükten başka bir şekilde dünyada varlığın devam etmesi fikrini ) mevzuunu bir vaazında geniş bir açıdan ele almış ve yerden yere vurmuştur.. Hoca efendi hazretleri bütün vaazu nasihatlerinin sonunda dua ederken şöyle buyurur ve dua ederdi: ....... sünnet-i seniyye-i Ahmediyyeye ittibaalarımızı yevmen feyevma müzdaad eyleyee....... Yani Peygamberi ziişan efendimizin Sünnet-i Seniyyesine günden güne daha fazla uymayı bizlere nasip et ya rabbim ... diye dua ederdi .. Hele bir defasında öyle bi vaazu nasihatler serisi olmuştu ki Cumalar geçti aynı konu üzerinde durmaktan kendini alamadı .. konu ise H.Muhammed'in aşkı idi .. O'nun al-i ashabının sevgisi idi O'nun sünneti seniyye-i Ahmediyyesi idi konu .. anladın mı heeyyyyy ... bir daha Tahir Büyükkörükçü Hoca Efendi gibi Hak aşıkları hakkında hezeyanda bulunurken daha dikkatli davranınız .. günahınız milyarla belki trilyonla çarpılır haberiniz olsun ..eğer samimi bir müslümansan !!...