| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız sukru1973 | | | | |
| Tahir Büyükkörükçü hoca efendi hazretlerine dil uzatan alçağin dilini keserim .. kesinliklee art niyeti hazidir o deni mahluk .. kusura bakmayın ben ağır konuşma hakkını kendimde görüyorum çünki ben konyalıyım .. çünki ben allah ve peygamber sevgisini Tahir Büyükkörükçkü Hoca Efendi Hazretlerinden öğrendim .. çünkli ben yıılllarca Tahir Hoca efendinin vaaz ve sohbetlerinde bulunmak içinn canımı dişime taktım.. çünki ben Erenköydeki camisinde aynı havayı teneffüs edebilmek için kilometrelerce yolu her hafta teptim . çünki ben O'nun mübarek tenine dokunabilmek mübarek elini öpebilmek içinn okuldan kaçtım .. çünki ben, binnlerce onn binlerce müslümanı aşşkla imanla doldurduğuna şahit oldum .. çünki benn ondaki Cennetten çıkıp gelen terrtemiz sözlerini defalarca defalarca dinlemek için kasetler doldurdum .. çünki ben lisedeyken onun vaazlarına yetişebilmek içinn cuma saatlerinde yemek yemedim. çünki ben haaalaa , Kontv de sabah saat 10 da yayınlanan vaazlarını dinlerkenn aynı vecd ile dolarım ,, çünki ben Tahir Hoca efendi Hazretleri hakkında birrrr tek kötü söz söylemeye yeltenene şahit olmadım .. bilen söyliyemez çünki .. insan-ı kaamildir o , lafz-ı rahmani maşuk-u nebii dir O .. Eeeeeyy Hoca efendiye dil uzatmıya kalkan , kendnii bi şey zanneden hamakat misali müslüman müsveddesi ismin cismin fikrin nedir bilmiyorum amaaaa sırrrf sana öfkemden dolayı üye oldum buraya sırff sana cevap yazmak için zaman harcadım .. Tahir Hoca Efendi 'nin verdiği hizmetin ,Allah yolundaki çabasının millyarda birini yerine getir de adam diyeyim .. Allah tan korkk be hain.. münafık mısın nesin .... | |
| | |
Bu kadar cellalenmeyin kardes, adi gecen sune-i tabuin mesajlari ile birlikte forumdan silinmistir.
Tahir Hocam sadece Konya'nin degil Dünya'nin ender degerlerindendir.
Günes balcikla sivanmaz.