Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01.11.2007, 14:05
Recep_T_E

Recep_T_E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız Nihat Genç
Mesajı göster
NİHAT GENÇ:
"Sırf hükümetini korumak için Allah"ın Kur"anda vaadettiği şehitliğe
dahi sınırlar ambargolar koymanın dinle ahlakla memlekette Allahla nasıl bir ilişkisi olabilir. Söyleyeyim, köpekçe bir ilişkisi olabilir, müslümanım diyen insanlar bu kadar vahşi bir siyasi ihtiras sahibi olamaz, olursa, bu memleketin tertemiz müslüman ve
memleketseverinden tokatını yer. TV"de yaptığım birbuçuk saatlik konuşma bu kitapsızlara nasıl dayak atılacağının güzel bir dersidir, tekrar tekrar izleyin.

Uzatmayalım. Peki sen kimsin? Sen hayatında hiç bağımsız bir yazar gördün mü, senin deden annen gördü mü,
mesela, şunu diyebilmelisiniz, Tayyip Erdoğan dinimden ve memleketimden büyük adam değildir, ama, bunu diyecek yürek hanginizde?
sallayıp üfürüyorsunuz ve beni dinleyen milyonlarca izleyici karşısında rezil kepaze duruma düşüyorsunuz. Bu kadar kepaze olmadan insan eleştirdiği küfrettiği şeyin ne olduğunu bilmek anlamak zorunda değil mi? Size göre değil, çünkü siz, parayla tayinle torpille yazar oldunuz ve hayatınız boyunca bağımsız bir yazarın kim olduğunu anlayamayacaksınız,
Şimdi okuyucular size ayırdığım bu cevap verme zamanına üzülüyor ve kahroluyordur, hayır, siz de öğrenmelisiniz, tanımalısınız, siz de, özgürlük nedir bağımsızlık nedir onur nedir, ahlak nedir yazar kime derler bilmelisiniz.
bu ikazımı ve yumuşak cevabımı dikkate almaz ve benden özür dilemezseniz, sizi edebi yeteneğim ve kelimelere son derece hakim dilimin kırbaçlarıyla tekme tokat dövmekle kalmayıp, teşhir edeceğim, ......., sizi kelimelerimle doğduğjunuza pişman edeceğim, ..............., bu yüzden size son bir şans veriyorum,
Ben Fethullah"tan Aydın Doğan"dan ve Albayrak holdingden maaş almadım, bu yüzden, bu adamlardan maaş alanlar beni eleştiremez.
Bu İslamcı holdingler ve siyasi hükümetiniz onlarca yüzlerce yazara para yediriyor ama yine de bizden korkuyor, niçin korkuyor? "
Üstteki satırlar holding patronu Mehmet Emin Karamehmet'ten para yiyip te bağımsızlık nutukları atan ve muhatabına ahlaksızca saldıran bir megalomanın zırvaları...

Fikri Akyüz'ün eleştirdiği provokatif sözlerine hiç bir açıklama
getirmemiş
Halbuki N.Genç ne demişti:
"Tayyip 'şehitlere ağlamayın' diye yasak getirdi.. Sana ne ya,
ağlarım, ağlamam.. Sana ne kardeşim.. Sen ağlamıyorsun diye ben
ağlamayacak mıyım?”
Bir yalan ortaya atıp bunun üzerine kurguladığı sözleri sorgulanınca da panik içinde böyle uzun uzun kendini anlatıp ardından da yukardaki her biri diğerinden sorunlu zırvaları sıralayan bir ahlaksız herif...

Yukardaki alıntılar bize her zaman her şeyi eleştirmeye alışmış olan
sorumsuzların birazcık eleştirilince şaşkınlıktan nasılda duvara
tosladığını çok güzel gösteriyor...

Teşekkürler Fikri Akyüz..
Recep_T_E isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla