Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17.11.2007, 23:29
nkayan

nkayan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
1 Teşekkür 1 Mesaj için aldı
TALHA-61 kardeşim 2006 yılında Rabbim banada nasip etti ve hacca gittim mekkede günlerini sürekli kabede geçirmeye bak genellikle gece 23,30 ile 03,30 arası sakin oluyor o saatlerde orada bulanabilrsen eğer tavaflarını çok rahat bir şekilde yapabilirsin orada kaldığın süre içerisinde bol bol zem zem içmeni öneririm ama normal su içmeyi ihmal etmemek gerekir özellikle böbrek sorunu olan hacı adayı kardeşlerime normal suyu daha çok kullanmalarını tavsiye ediyorum fırsatın olursa bol bol umre yapmaya çalış zamanının büyük bölümünü kabede geçirirsen çok güzel olur kabede hiç bir şey yapmadan oturup sadece kabeyi seyretmenin bile sevabı var mümkün olursa alışveriş yapmamaya çalış kabeye vakit namazları nı kılmaya gittiğinde vakit varsa namazdan önce yoksa namazdan sonra mutlaka en az bir defa tavaf yapmadan kabeden ayrılma ne kadar kalabalık olursa olsun kabeyi tavaf etmekten kaçınma bol bol eğer biliyorsan kuran-ı kerim okuyun Medinede ise boş zamanın çok olur o yüzden kendini yine çarşıdaki alışverişe kaptırmamaya bak Ravza akşam saat 22,30 sıralarında kapanıp saat 02,00 - 02,30 arası açılıyordu eğer ravzayı mutaharada namaz kılmayı istersen bu saatlerde orada bulunabilirsen istediğin kadar namaz kılabilirsin saat 03,30'dan sonra yavaş yavaş kalabalık olduğundan yerini diğer hacı kardeşlerine bırakman iyi olur Peygamber efendimiz SAV bol bol ziyaret et kabrinin önünde durarak diğer hacı kardeşlerin ziyaret etmelerini engellememeye çalış o kutsal topraklarda bulunduğun süre içerisinde bol bol ibadet yap oradan ayrıldıktan sonra boş geçen her dakikaya bile üzülüyorsun Allah tüm hacı kardeşlerime yapacakları ibadetlerinde kolaylıklar versin selam ve sevgilerimle bu yıl hacca gidecek olan bütün hacı adaylarına hayırlı yolculuklar dilerim dualarında o mübarek yerlere gitmek isteyipte gidemeyenler ve gitmiş olupta tekrar tekrar o mübarek yerlere gitmek isteyenlere bol bol dua etmelirini istiyorum dualarında bizleride unutmamalarını diliyorum
nkayan isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla