Teşekkür etti: 82
345 Teşekkür 153 Mesaja aldı
|
sa
Yine bir bildiri Mesajı yazma gereği gördüm.
Şuan November07/Kasım07 deyiz.
Aralık07/Dezember07 de DF de bir takım ek teknik konulara müdahale edeceğim.
Bu demek Mesela Gizli Link,Teşekkür Buttonu vs.. gibi konulara DF i VB nin en yeni sürümü için hazırlamam gerek Yani orjinal halini almasını sağlamam gerek.Silmem gerekecek bu ek ilaveleri
VB Update de sorunlar çıkmaması için.Bununla birlikte Serverin tamamen silinmesi söz konusu veya başka bir Servere ama bu sefer Dedicated Servere geçmemiz söz konusu olabilir.
Sizlerde görüyorsunuz ama sesiniz pek çıkmıyor.Forumun hızı beni bıktırmış durumunda ve bu hız gerçektende Serverden kaynaklanmakta.Sizdeki sabır bende yok malesef.
100Mbit Port altında Traffic yükselince adamlar hemen 10Mbit Port a alıyorlar.
Bunun yanında Backup yapmam gereken 2 Site daha mevcut.
Bilhassa DF in yeni versionunu update yaparken,inşaAllah bır sorun çıkmaz.
Ve günlerce burası kapalı kalmaz.
Tekrar ediyorum
DF in tekniği ile yönetim ve organize biçimininde değişmesi söz konusu.
Teknik konularda bir çok yerde, bunu yaparsak iyi olabilir diyebilme bunu yaptım selahiyetine, organize ve yönetim konusunda SAHİP olmadığımı bildirmek isterim.
Aslında parasal konuları gündeme getirmiyorum hiç ama yinede merak edenler için şunu diyebilirim.DF deki yönetici kardeşlerimizin bu konu katkısı var derken,
Herşey para demek değildir.Elbetteki siz üye kardeşlerimizinde katkısı vardır.
Yani Fedakarlık illada para demek değildir.!!
Allah c.c hepinizden razı olsun.Forumu teknik açıdan olsun organize açısından olsun yalnız başına demiyorum,yalnızlık Allah c.c mahsusdur.Yalnız insan hiç bir şey yapamaz.Buradaki kardeşlerimiz ile ilerletmeye gayret ediyoruz.O kardeşlerin içinde sende varsın.
|
|