Konu: ARCOR-Dikkat
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 23.11.2007, 23:26
Enzar
kücük sehitlere selam olsun

Enzar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 16
12 Teşekkür 7 Mesaja aldı
ummed abi ancak simdi scannen yapabildim :)

rechtschutz yok, ama avkat gibi yazaris insAllah ;) yada gideriz bir avkata, parasi batsin.

anlasmaya bakdim falt yaziyor, zaman kizitlamasi yok hatta amerika bile beles.

bir kac kisiden duymusdum böyle bir mektubun arcor tarafindan yollandigini ama inanmamisdim, simdi inandik, ve dedigin gibi bende bir kac yere yolliyacayim, cok küstahca bir mektub.

eski müsteri olarak 64 € ödüyordum daha düne kadar, yenimüsterileri ayni anlasmayi 45 € yapiyor maden kurtarmiyor neden fiyati indiriyorlar.

senin dedgin gibi cogu zaman interntei cok kullananlara yazmislar ve hatta para karsiligi cikma bile teklif etmisler, ben cikmiyacayim kolay kolay, inat degilmi, anlasmam 01.08.2008 kadar var. tabi bakarim baska bir ucuz yer bulursam hemen de cikabilirim ama birazcik olsun arcora karsi kafa kaldiracayim

bir kac hesab karismisdi bir aralar 500 € yakin hesab ödemem lasimdi arcora kalsa, üc ay ugrasdim sonunda ötürdilediler, hata mata yapmislar.

neyse ben scan yapdim assagda alip isdedigin yere yolliyabilirsin ummed abi, bir sonuclar alirsan ve burda paylasirsan sevinirim, yani yeni bilgi vesayre.
Eklenen Resim Ön İzlemesi
Dosya tipi: jpg Bild-geändert.JPG (167,1 KB (Kilobyte), 55x kez indirilmiştir)