Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25.11.2007, 16:17
BAHADIRALP

BAHADIRALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 5
94 Teşekkür 60 Mesaja aldı
Ömer muhtar ...!
Kardesim bak ayni hataya sende düsüyorsun.
Ben burada stv yi yada nurcu kardeslerimizi gerekirse savunurumda bundan hakli olduklari konuda savunmaktanda asla gocunmam.Ama burada mesele stv yada nur cemaatini savunmak degil ki..!

Allah icin elini vicdanina koy haberi tarafsiz yorumla..

Haberin asil basligi Sanatını başörtüsünden üstün tuttu

Simdi Habere konu olan kadin yani Necla Nazir stv de ünlü olmus biri degil,
elini ayagini oyunculuktan cekmis iste bilmem ne dizisi ile tesettürlü bir sekilde stv de dizi yapmis..
Sonra seneler sonra yine ne oldu ise olmus basörtüsünü cikarip atmis...

Ilk defa tesettürlü bir halde bir dizide gördügümüzde nasil bu stv nin basarisi Necla Nazir gibi bir sanatciyi inanarak tesettür takmasini saglamis demediysek,simdi basörtüsünü atmasini nasil stv ye baglayabiliriz..?

Burada stv yi ben su sekilde savunuyorum,( savunmaktan kastim yani bu konuda sorumlulugu olmadigini )bu tamemen kisinin kendi sorumlulugudur. Farzet ki bu hanim hakikaten tesettüre büründü ve islami yasiyor, TV5 e de teklif götürseydi bir islami dizi icin, tv5 3-5 yada 10 yil süren diziyi cekip yayimlasaydi, aradan belirli bir zaman gectikten sonra simdiki gibi türbanini cikarip atsaydi tv5 yüzünden mi diyecektik...Nasil bir mantik bu...?

Hadi refah i anliyorum o milli görüs haricinde hele hele imanlilarsa onlara düsman, cünkü imanli ama milli görüsten olmayan her kisi yada grup potansiyel rakip milli görüse ,refah ta bu hastalik noktasindan kin ve nefret boyutuna tasindi ama sen nasil bir mantikla biri bir kanalda tesettürlü dizi yaptiysa,sonra yine acilip-sacildiysa o kanali ilk etapta suclayabiliyorsun,yada suclayanlari hakli görüp destek oluyorsun....?
BAHADIRALP isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla