Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30.11.2007, 01:01
GÜLE_SEVDALI

GÜLE_SEVDALI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
6 AraLik 2007((KABEME kavusuyorum))...ALLAHIM sen HAYIRLI eyLe...

Es-Selamünaleyküm ( DELIKAN´in) degerli fertleri ve muhterem mümin kardeslerim.
Cok heyecanlıyım çünkü nihayet kutlu yolculuğa çıkma zamanı geldi. Elhamdulillah....
Yüce rabbimin izni ile insALLAH 6 AraLik 2007 hacca gidiyorum.
Resulullah efendimizi ziyarete ve Rabbimin evini tavaf etmeye gidiyorum insaALLAH....

ALLAH(c.c.) gitmek isteyipte gidemeyen tüm din kardeslerime nasip etsinO Mübarek beldeleri.Selam ve dua ile saygilar

Rahman ve Rahim olan ALLAH'ın adıyla...----
SIZ ELINIZI VERIN HELE-
ORTAK OLUN HER AMELE--
GELIN BU AMELLER ILE--
BIRLIKTE EREK KEMALE--.........................insaALLAH......
BENIM YOLUM BEYTULLAH A
MISAFIR GIDEM ALLAHA
ALLAH RIZASI icin SELAM VERENE
DUA EDERIM BILLAHA........:-)
ABİLERİM ABLALARIM KARDEŞLERİM ALLAHIN İZNİYLE .NASİP OLURSA YANİ BİZ NİYETLENDİK YOLA KOYULACAGIZ ... BİSMİLLAH DEYİP BAŞLAYIM..LEBBEYK ALLAHÜÜME LEBBEYK SEDA´LariyLa insaALLAH...
EĞER İSTERSENİZ HATIMI OLANIN DUASINI ARAFATTA YAPARIZ VAKFE ESNASINDA ......
HEPİMİZİN ADINA HEDİYE EDEYİM DİYE DÜŞÜNÜYORUM BASTA RASULULLAH(SAV) ÀLI VE ESHABINA.....
.HEMDE Bİ (LİSTE) OLUŞTURALIM HERKES İSTEDİĞİ KONUYU BİLDİRSİN BANA İNŞALLAH BOL BOL DUA ETMEK İÇİN VAKTİM OLUR....BENDE UZUN UZUN DUA EDERİM SİZE.HEM O ZAMAN MELEKLERDE BANA DUA EDER .ÇOK HEYECANLIYIM BUNU YAZARKEN BİLE SÜREKLİ TEBESSÜM EDİYORUM HIZLI HIZLI YAZIYORUM BİR AN ÖNCE YOLLUM DİYE.HADİ BAŞLAYALIM LİSTEYE İSTERSENİZ BİSMİALLAH........ISMINIZI YAZARSANIZ ISMINIZLE ZIKIR ETMEK ISTERIZ ANMAK ISTERIZ......---
RaBBiM SEN HAYIRLI EYLE,................HACCI mebrur eyle.......amiNNN.....
GÜLE_SEVDALI isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla