133 Teşekkür 69 Mesaja aldı
| | Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız HUDAYFA | | | | | | Allah'ın sana indirdiği buyruklar arasında da: ''Şayet kendilerine zulmettiklerinde..." âyeti de vardır. Ben kendime zulmettim. İşte sana, bana mağfiret dilemen için gelmiş bulunuyorum. Kabirden ona: Sana mağfiret olundu, diye seslenildi. Ey Murat yazıcı ; Yukariki yazıyı delil diye koyan sensin . Şimdi sana koyduğun yazıdan soruyorum : Kabirden seslenen kim ? | | | | | Sen okuduğunu anlamıyorsan ben ne yapayım? İbni Kesir'den yaptığım nakli görmedin mi? Naklettiğim diğer rivayetleri okumadın mı? İbni Teymiyye İktizâ-üs-Sırât-il-müstakîm isimli kitabında şu rivayeti de yazmaktadır: Hicretin altmışbirinci senesinde Harre olayında Yezîdin adamları Medîne-i münevverede işkence yapdıkları gün, Saîd bin Müseyyib diyor ki, Mescid-i nebîde ezan okunamaz, namaz kılınamaz olunca, Hucre-i nebeviyye'den ezan ve ikâmet sesi işitildi. İbni Teymiyye'nin de doğruladığı bu rivayet şurada bulunabilir: Sünen-i Darimi, 15. Bab, No: 94. (Madve Yayınları, c.1, s. 198) Şimdi sen belki şöyle sorarsın: "Ey İbni Teymiyye! Kabirden seslenen [ezan ve ikamet okuyan] okuyan kim?"
__________________ İmzada bulunan Resim ve Linkleri görebilmeniz için 0 Mesajınız olması gereklidir !.Sizin ise şuan 0 Mesajınız var. |
| |