Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03.12.2007, 23:32
BAHADIRALP

BAHADIRALP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 6
120 Teşekkür 79 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız postmodern
Mesajı göster
Değilmi ya. Liste işi dediğin gibi. Milli görüşü bölmek için manifersto yazan bu adamı o listeye kim dahil etmiş acaba? Daha doğrusu Güle liste veren kim?

Abdullah Gülle ilgili Saadetin hiçbir ağır eleştirisi olmamıştır. Ama Abdullah Gülün yaptıklarını yanlışlarını ifade etmiştir.

Saadet cumhurbaşkanlığı için milletin özüne dönük kriterler koymultur. bu kriterlere uyan herlkesi destekleriz demiştir. Ama o kriterlere 1 Mart tezkeresini geçiremediği için istifa etmeyi düşünen, Amerikan basınına "son 50 yıl içinde en çok ABD çocuklarını barışa feda etmiştir" diyecek kadar kimliğinde kopan Abdullah Gülün uymadığı kesindir.
Bakin kardesim, Ben Abdullah Gül ü seviyorum..imanindan dolayi...siz ne derseniz deyin o benim gözümde günahi ile sevabi ile müslüman bir sahsiyet,degismeyecekte...

Herseyi niye sizin istemediginiz noktada gelismeye basladigi zaman meseleyi görmek istediginiz gibi yorumluyor yada noktayi koyuyorsunuz...

Burada Abdullah Gül ün bu gazeteciyi cagirmasindaki amaci en önemlisi niyetini Allah ve kendisinden baska kim iyi bilir..? belki niyeti sizin tahmininizden binlerce defa daha kötü daha $er eksenli olabilir ,ama bir ihtimal daha var belkide , Allah Rizasi icin birseyler yapmanin plan programi icinde , ihtimaller icinde bu SIK ta varken neden hep olumsuzu alip dua etmek varken beddua yi seciyorsunuz..

Sizde yeterince var olan Hüsn.ü zan ninizi niye milletten esirgiyorsunuz...

Sui zan i biz inanmislarin disinda kalan kesime birakalim,hic degilse birbirimize biraz daha dostca yaklasip bu yumusaklikla BIKMADAN hatalarimizi gösterelim...
BAHADIRALP isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla