Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.12.2007, 07:53
kılıçustası
Adalet

Teşekkür etti: 22
29 Teşekkür 22 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız BAHADIRALP
Mesajı göster
Milli Görüs fikriyatini özüne sindirmis M.Ali SARAL in yorumuna bile icine sindiremeyen SP liler varya...

bütün SP liler aynı görüşü belirtecekler diye veya m.ali ne yazarsa doğrudur diye bir şey mi var ? bahadır , senin milli görüşe ve ibda ya salça olmaktan başka bu forumda bir işlevin yok mu ? maden muhsincisin niye hiç kendi fikriyatınla alakalı mevzu açmıyorsunda hep aynı mevzularda "KIŞKIRTICI" yazılar yazıyorsun...

iyi niyetin bile hesabini yapiyorlarsa,kendilerinden baska herkesin cikan haberini 4 elle sariliyorlarya ... yazik bin kere yazik...

iyi niyetin değil , ağzından dökülen kasıtsız sözlerini incelemiş bir arkadaş ben de haklı buldum...ne var bunda..sanane...

birisi yüzlerce kilo altindan bahsetmis hic biriniz o dallara basmiyorsunuz...?

sanane kardeşim , senin istediğin tarzda mı yazacağız..böyle saçma sapan bir mantık olur mu ..isteyen hakaret etmeden istediğini yazar..lakin senin bu forumda özellikle siyasi bölümde ne tür mesajlar yazdığın ortada...bırak bu salça olmaları...başkalarına sataşmayı..savunduğun siyasi görüşün yok mu ? onlardan bahsetsene...

Bunca senedir internet kullaniyorum... DF de gördügün en belirgin birsey var...

Bu forumda iki grup var Türkiyede en iyi islamiyeti yasayan,yasatmak icin caba sarfeden,anlatan can-hIra$ caba sarfeden biziz , en iyi müslümanlar biziz ...seklinde bagiran....

alakası yok....çarpıtmadan cümle kuramazmısın sen arkadaşım...olayları anlamak istediğin gibi anlama..anlatılmak istenen gibi algıla...

Birisi Buradaki SP lilerin büyük bir bölümü
ikincisi ibda cilarin tamami DF dekilerin

her ikiside biz tekiz ya bizdensiniz yada resmen biz ve davamiz islamin ta kendisi ,bizdenseniz islamdansiniz degilseniz münafiklik-siyonizm usaklari-abd köleleri ve bazen kafir manasina gelen ibareleri bile hoyratca savurmaktan cekinmiyorlar.......Hemde bunu bir de islam adina yapiyorlar.....

üstte de belirtmiştim senin bu forumda kendine dert ettiğin 2 grup var...milli görüş ve ibda...zaman zaman ibdaya mütemediyen sp ye salça oluyorsun...

Hamal ipinin hesabini veremezken siz bunca vebali düsünmüyormusunuz...!

sen kendi vereceğin hesapları düşün...

Bari kesin dogrusunu ancak Allah in bilecegi kisi yada kisilerin münafik-kafir vs olup olmadigini siz bu isnatlari direk yada dolayli söylerken Allah tan korkmuyorsaniz Kullarindan bari utanamazmisiniz...?

bakın nasıl da ibda ve sp yi bir hizaya koyup ondan sonra "KÜFÜRBAZ , KAFİR ,MÜNAFIK DİYENLER" vs diyerek ajite ediyor olayı...ahlaksızlığın bu kadarına pes...

ilk zamanlar hafif takismalar tat veriyordu siyaset bölümüne, ya simdi
Yahu birine adam gibi birsey yaziyorsun etmedigi hakaret etmedigi küfür koymuyor...

arkadaşım sana biri küfür ediyorsa modoratorlara bildir.. gereğini yaparlar...yalnız bu mevzunun altına bu tür yazıları yazman senin "bana küfredin" ban küfredin" de sizin hakkında yazdıklarımda haklı olduğum ortaya çıksın diye çırpınıp durduğunu gösteriyor...

Müslüman bir kardesine ,küfür edeceksen islam adina ediyorum triplerine girmeyecek kadar onurda sergileyemeyenlerde yok degil

bahadır...bırak bu ayakları..mert ol...ben şahidim ki son zamanlarda hep tahrik ediyorsun..ortalığı bulandırıyorsun...gençüsküdar mevzu açıyor..ilk sen bodoslama dalıyorsun..akp liler ne der..ama şöyle düşün..bak olmuyor falan yazıp dutuyorsun...daha hiç bir akp li yazı yazmamış yani sanki endişe duyuyormuşsun gibi kendini kamufle ettiğin durum ortada yok...bu da senin aslında niyetinin üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olduğunun açık göstergesidir..
...
kılıçustası isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla