Omar Muhtar cevap vereyim.. Kilicustasi evvelâ efelenmeyi birakip adam gibi yazarsa onunda cevabi gelir..evvela sana ne-bana ne.. kelimeleri ile cocukca kaprislerini kale almam...
Omar muhtar baska bir konuda kilicustasi nada yazdim...benim milli görüs fikriyatina elestirim yok,önce bunu düzeltmen lazim bana sorunda..Buradaki SP lilerin coguna dersen tamam derim...
Evet Saral Kardesimiz Milli görüs fikriyatini özüne sindirmis..! hala ayni seyi diyorum, ama bu benim milli görüs fikriyatini özümsemis birinin kendi fikriyatindaki her sözünü kabul etmis olsaydim bende milli görüscü olurdum..Aslina bakarsan milli görüs ile benim partimin arasinda zaten fazla bir fark ta yok .. mesele o degil ki..! ben defalarca Erbakan i
Allah icin sevdigimi zikrettim,ama bu burada agzi küfürden ukalaliktan hakaretten yalama olmus bir-kac SP li ve ibda ciyi sevecegim anlaminada gelmez degilmi..?
Bak kardesim siyaset bölümünde acilmis konulara dikkat et, akp- Tayyip-Gül-Fetullah Gülen konularinin tamamina yakini buradaki SP liler tarafindan acilma...
Daha kisa ulasacagin bir örnek refah in profiline gir, tüm yazdigi mesajlarida gecelim sadece kendisinin actigi konulari TIK la gördüklerini bizle paylasmak istersen burdayiz...
Bir Akp li forumda yada bir baska görüslleri temsil eden forumlarda yada solcularin forumlarinda böyle tartisma platformlu forumlarinda ,Buradaki sp lilerin akp-lider kadrosuna ve gülen ne ibda cilarin hepimize yazdiklarini o forumlarda sp ye ibdaya bbp ye mhp ye ettiklerini göremezsin ...bu kadar kin bu kadar öfke bu kadar hinc neden..?
Forumda milli görüscü ve ibda olmayan üyeler benim bu yazdigima
Allah icin cevaplasin yorum yapsin..SP liler ve ibda cilar karsisindakiyle tartisirken yada bu saydiklarim hakkinda birseyler yazarken
Sadece elestiriyorlarmi..? yoksa Küfür hakaret isnat ve ibda icin gecerli tehdit üstüne tehdit mi ediyorlar...
Kilic ustasinin bana yazdigi son yaziya bir bak beni her konuya girip tahrik edici oldugumu lanse ederken,herkesin bana küfretmesi icinde akli sira bilincalti mesaj saliyor ...
Ben kimseye küfretmedim etmeyecegimde,banada kimse edemez,eden olursa
" bana ettigin küfrün icraatini (her neyse edecegi ) evvela aile efratlarindan baslamasini sonra disari acilmasini söylerim mesele kapanir .