| Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız BAHADIRALP | | | | | | Kilicustasi evvelâ efelenmeyi birakip adam gibi yazarsa onunda cevabi gelir..evvela sana ne-bana ne.. kelimeleri ile cocukca kaprislerini kale almam... Buradaki SP lilerin coguna dersen tamam derim... ama bu burada agzi küfürden ukalaliktan hakaretten yalama olmus bir-kac SP li ve ibda ciyi sevecegim anlaminada gelmez degilmi..? Bak kardesim siyaset bölümünde acilmis konulara dikkat et, akp- Tayyip-Gül-Fetullah Gülen konularinin tamamina yakini buradaki SP liler tarafindan acilma... Daha kisa ulasacagin bir örnek refah in profiline gir, tüm yazdigi mesajlarida gecelim sadece kendisinin actigi konulari TIK la gördüklerini bizle paylasmak istersen burdayiz... Bir Akp li yada bir baskasi yada solcularin böyle tartisma platformlu forumlarinda bile bu kadar kin bu kadar öfke bu kadar hinc göremezssin.. Akp ye lider kadrosuna ve Fetullah Gülen e....... ..SP liler ve ibda cilar karsisindakiyle tartisirken yada bu saydiklarim hakkinda birseyler yazarken Sadece elestiriyorlarmi..? yoksa Küfür hakaret isnat ve ibda icin gecerli tehdit üstüne tehdit mi ediyorlar... Kilic ustasinin bana yazdigi son yaziya bir bak beni her konuya girip tahrik edici oldugumu lanse ederken,herkesin bana küfretmesi icinde akli sira bilincalti mesaj saliyor ... Ben kimseye küfretmedim etmeyecegimde,banada kimse edemez,eden olursa " bana ettigin küfrün icraatini (her neyse edecegi ) evvela aile efratlarindan baslamasini sonra disari acilmasini söylerim mesele kapanir . | | | | |
her şey ortada...
__________________ göze göz, buruna burun, kulağa kulak, dişe diş |