Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06.12.2007, 15:11
Omar_Muhtar
Yenilgi Yenilgi Büyümek

Omar_Muhtar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 7
17 Teşekkür 15 Mesaja aldı
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız BAHADIRALP
Mesajı göster
Omar Muhtar cevap vereyim.. Kilicustasi evvelâ efelenmeyi birakip adam gibi yazarsa onunda cevabi gelir..evvela sana ne-bana ne.. kelimeleri ile cocukca kaprislerini kale almam...

Kılıçustası abimi ben çoktan beri tanıyorum yani seçimlerden öncesine varıyor. Ve öyle efenlenme tavrını görmedim. Bunu milli görüşcü diye demiyorum...

Omar muhtar baska bir konuda kilicustasi nada yazdim...benim milli görüs fikriyatina elestirim yok,önce bunu düzeltmen lazim bana sorunda..Buradaki SP lilerin coguna dersen tamam derim...

Siz milli görüşü eleştirin. Biz AKP yi eleştiriyoruz akp lileri değil. Burda ne el emini veya ne de libas abimi kendimden düşük görmek gibi saçmalığa düşüceğimi sanmıyorum. AKP nin yaptığı bu iş yanlıştır demek bunu göremiyormusun demek libas abimden kendimi üstün görmek olarak algılanamaz. Kimsenin burda kimseye üstünlüğü yoktur. Ve bunu da hiç bir milli görüşcü iddaa etmiyor. Ama AKP SP icraatlarını karşılaştırırsanız buyrun sizi dinleriz...

Evet Saral Kardesimiz Milli görüs fikriyatini özüne sindirmis..! hala ayni seyi diyorum, ama bu benim milli görüs fikriyatini özümsemis birinin her fikriyatindaki her sözünü kabul etmis olsaydim bende milli görüscü olurdum..Aslina bakarsan milli görüs ile benim partimin arasinda zaten fazla bir fark ta yok .. mesele o degil ki..! ben defalarca Erbakan i Allah icin sevdigimi zikrettim,ama bu burada agzi küfürden ukalaliktan hakaretten yalama olmus bir-kac SP liyi sevecegim anlaminada gelmez degilmi..?

Saral abimiz milli görüşü benimsemiştir. Ama her dediği doğru değildir diyorsunuz. Saral abim bu konuda yaptığı yorum niyeti ölçmektir yani GÜL bey böyle demek istememiştir diyor buyrun soralım kendisine isterseniz. Peki refah kardeşim bu icraat yanlışdır derken niye gelipte refah kardeşim senin niyetin nedir gibi niyet okuyuculuğuna savunuyorsunuz. Niyetler amellere göredir. Ama refah kardeşimiz hep israille ilgili bushla ilgili konuları açıyor daha çok. Bizler ekonomiyle ilgili abbas şimon buluşmasından bahsediyoruz. Bunlar zamanda boy boy çıkıyor stv de flash haber olarak gözüküyor. Bir tane kutanın şimonla kadeh hikayesinde trilyonlardan tut altınları karıştırdın işin içine. Bizim dediklerimiz milliyette yazılıyorsa stv de haber oluyor. Kutanın kadeh muhabbetini hangi kabul ettiğin gazete de gördün göstersin dediğimiz de yine siz başka havalardan çalıyorsunuz. O konuda birileri bizim çiğerimizi kedilere atarken siz susuyorsunuz. Yani üzüm bağcı hikayesine dönüyoruz yine. Siz bizim çiğerlerimizin mındarlığına laf atanın kulağını çektiniz mi siz burda tarafsız gözüküyorsunuz güya adam bizim çiğerimizi mındar ederken hiç tarafsız değilsiniz ki bu haberin kaynağı sadece milliyet sabah. Hani çok sevdiğiniz zamandan stv den hilal tv den veya da kanal 7 vakit hangisinde gördünüz görmediğiniz halde çiğerimize mındar denilmesi sizin hüsni zanlarınızı ortaya çıkarmıyor. Sadece Milli Görüş konuşunca konuşuyorsunuz.

Sizlerinde bizlerinde yanlışları var. Ve icraat makamları eleştirilir.

Siz SP liyi sevin veya sevmeyin. Milli Görüşün icraatlarını seviyormusunuz sevmiyormusunuz o önemli. Kişisel bazda illa ki bizim yaptıklarımız önemlidir ama kişileri değil icraatları konuşalım.
Bak kardesim siyaset bölümünde acilmis konulara dikkat et, akp- Tayyip-Gül-Fetullah Gülen konularinin tamamina yakini buradaki SP liler tarafindan acilma...

Bak güzel abim siyaset bölümün de illaki akp den bahsedilcek. F.Gülen beyden bahsedilmesin bende isterim ama açılan konulara bakıyormusunuz siz adı F. gülen diye es mi geçelim. Alın size zaman da bir yazarın erbakanla dalga geçerken yahudiyi övdüğü haberi yani şimdi bunu buraya taşımayalım mı bu haber değeri taşımıyor mu. Doğru bir şey mi. Hani savaş çıkıcak diye hocayla dalga geçen zat orta doğuda oynanan saçmalıkları kan gölünü görmüyor mu. Sizler demi görmüyorsunuz. F.gülen bey konusunda açana değil konuya bakın. Ama siz bize gelince açana onlara gelince konuya bakıyorsunuz. Kutan haberinde konuyu açan şahıs bütün milletleri kafir ilan ediyor ona bile itibar ediyorsunuz.Getirdiği kaynak milliyet sabah hani içinde zaman veya vakit olsa itibar edin derim. Etmiyorum inanmıyorum diyorsunuz ama yazılarınız da alttan altta iğpneliyorsunuz.

Daha kisa ulasacagin bir örnek refah in profiline gir, tüm yazdigi mesajlarida gecelim sadece kendisinin actigi konulari TIK la gördüklerini bizle paylasmak istersen burdayiz...

Refah kardeşimin açtığı konular yalan mı yanlış mı sallama mı?

Bir Akp li yada bir baskasi yada solcularin böyle tartisma platformlu forumlarinda bile bu kadar kin bu kadar öfke bu kadar hinc göremezssin..

Akp ye lider kadrosuna ve Fetullah Gülen e.......

Vallahamı diyorsunuz. O çok sevdiğiniz ülkücüler bile adamı vatan haini kafir ilan etti bile çoktan isterseniz zevkli org(Artık oraya da gitrmiyorum Forumlardan uzak durmaya çalışıyorum inş burdan da uzak durucam günü gelince ) bir girinde ülkücülerin F.gülenle ilgili tayyip beyle ilgili konularına bir bakın. CHP ile bir olmuş adamı papaz ilan ederken ben orda onları savunuyorum. Orda kiler F. gülen üzerinden dine saldırırken ben orda F.gülenin müslüman olduğunu bas bas bağırıyorum. Ama icraatlarının yanlışlığını burda yazıyorsam ve sen kaz gelcek yerden tavuk esirgememe felsefesine binahen yanlışa yanlıştır demiyorsan o da senin bilceğin iştir.

Forumda milli görüscü ve ibda cimayan üyeler benim bu yazdigima Allah icin cevaplasin yorum yapsin..SP liler ve ibda cilar karsisindakiyle tartisirken yada bu saydiklarim hakkinda birseyler yazarken

Sen diğerlerinin yanlışına yanlış demediğin için onlar bir şey demezler. Bizler burda ki hangi AKP liye veya F.Gülen ci ye hakaret etmişizde gelip bize laf desinler. AKP nin icraatlarının yanlışlığını söylüyoruz diye oluyor bunlar.
http://www.delikanforum.net/showthread.php?t=71338 bunu biz diyoruz diye kızıyorlar

Sadece elestiriyorlarmi..? yoksa Küfür hakaret isnat ve ibda icin gecerli tehdit üstüne tehdit mi ediyorlar...

Kılıçustası ne zaman seni tehdit etmiş veya refah veya saral veya ben. Hangimiz seni tehdit ettik abi. İBDA ile habire bir tutmaya çalışıyorsun. Yanlış yapıyorsun. Onlar başka biz başka.

Kilic ustasinin bana yazdigi son yaziya bir bak beni her konuya girip tahrik edici oldugumu lanse ederken,herkesin bana küfretmesi icinde akli sira bilincalti mesaj saliyor ...

Farkında mısın bilmiyorum ama hep Milli Görüşcülerin karşısında sın. AKP nin iyi icraatında da kötü icraatında da.... Habire refah kardeşimizin üstüne oynuyorsun.

Ben kimseye küfretmedim etmeyecegimde,banada kimse edemez,eden olursa
" bana ettigin küfrün icraatini (her neyse edecegi ) evvela aile efratlarindan baslamasini sonra disari acilmasini söylerim mesele kapanir .
Kılıçustası ve hangi milli görüşcü sana küfretti. http://www.delikanforum.net/showthread.php?t=71338

Bak, arslan hakikate, ispinoz kafesinde;
Tartılan vatana bak, dalkavuk kefesinde! n.f.k
Omar_Muhtar isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla