Teşekkür etti: 0
2 Teşekkür 2 Mesaja aldı
|
|
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız libas |
|
|
|
|
|
Musabbinumeyr kardes!, egri oturup dogru konusalim, bilhassa bu sezon hakemler hep Galatsaray lehine caldi hic bosuna kilif aramayin.
Bu haftaki macin galibi belli banko Fenerbahce, tabi hakem oyuna hakim olursa, hem sizin yenilmezlik gidecek hemde liderlik.
Sivasspor aslanlar gibi geliyor gümbür gümbür. |
|
|
|
|
Abi şimdi "eğri oturup doğru konuşalım" diyorsak eğer Belediye galibiyeti kaçırdı dememiz, Trabzon maçında olmayan penaltıyı görüp iki tane bariz trabzonlunun kırmızı kartını görmememiz, f5in lehine olan hakem hatalarından söz dahi etmemiz cümlenizle tezatlık arzeder.
Ben demiyorum hakem hataları gsın lehine olmadı.evet oldu ama aleyhine olanlarda oldu. f5in lehine olanlar bu kadar gündeme gelmedi neden çünkü medyada f5in üstünlüğü var. (aksi iddia edilirse örneklerle de açıklarım çoğu maçı kaçırmıyorum)
Banko f5 yorumun içinse;
O kadar kolay olmayacak.Maçları yakından takip ediyorum "Bir bakıyorsun; altı-yedi Sarı-Kırmızılı, rakip ceza sahası içinde veya civarında. Bir bakıyorsun; üç, hatta dört forvetle oyunda yenilgisiz lider. Sadece şunu bahane ediyor, bu şartlarda yenilmesi gerektiğini iddia edenler: Rakipler, savunmadaki derin boşlukları değerlendiremiyor...
Hadi, bir olur, iki olur, üç olur; bu kadarı da fazla değil mi, ‘son an kazançları’nın. Her önüne gelen mi, beceriksiz! Kendisi kaçırdıklarını atsa son an olmayacak zaten.
Basıyor, koşuyor, savaşıyor ve istediklerini alıyorlar, bu inada karşı duramayanların önünde.
Bu hafta sonu, her türlü olumsuz istatistiğe ve geleneğe rağmen, yine aynı şartlar yaşanmayacak Kadıköy’de... Fenerbahçeliler, “Galatasaray maçları, bayramdır” görüşünde haklı olarak bütünleşseler ve bir kez daha bu rahatlıkla belki öne geçseler bile, peşini bırakmayacak oyunun Galatasaray. tam tersi olsa da, üzerine yatmayacak bir takım G.s . Hep yüklenecek, hep basacak, saldıracak son ana kadar; önde bile olsa...
Şu kesin; Fenerbahçeliler çok yorulacak. Sonucu ne olursa olsun, yakın geçmişteki derbilere benzemeyecek bu. Umarız karşılaşma sırasında ve sonrasında, yenişemeyen, kazanan veya kaybeden diğerine saygı duyacak."
Son yıllarda G.s ciddi bir düşüş içindeydi Lucescudan sonra bu zamana kadar inişteydik. Artık Gs bana o umudu veriyor pes etmiyor ve çoğu maçta oyunun hakimi
Bu sefer alışkanlıklar son bulacak Rabbim'in izniyle.
Sivası hiç kaale almıyorum en sevmediğim takım ligde. 1.lik için yarıştığından değil iki tane topçusunu görünce canım sıkılıyor.
Ali Şenin 20:45lerini çok bilirim konuşmaya bile değmez hele Alman liginin topçusu seçilmiş oyuncuyla Alexi kıyaslaması ama doğaldır o Hagiyle de kıyaslıyordu
|