|
Alıntı: Mesajı yazan Arkadaşımız musabbinumeyr |
|
|
|
|
|
Abi şimdi "eğri oturup doğru konuşalım" diyorsak eğer Belediye galibiyeti kaçırdı dememiz, Trabzon maçında olmayan penaltıyı görüp iki tane bariz trabzonlunun kırmızı kartını görmememiz, f5in lehine olan hakem hatalarından söz dahi etmemiz cümlenizle tezatlık arzeder.
Bu sefer alışkanlıklar son bulacak Rabbim'in izniyle.
Sivası hiç kaale almıyorum en sevmediğim takım ligde. 1.lik için yarıştığından değil iki tane topçusunu görünce canım sıkılıyor.
|
|
|
|
|
Bu konuda ben Galatasaray hakindaki olanlari yazdimgim icin sadece Galatasaray Korunuyor gibi algilandi cok haklisin, özellikle Anadolu takimlarina karsi üc büykler diye tabir edilen bütün takimlar bariz sekilde hakemler tarafindan kollanmakta haksiz kararlar verilmekte.
Gecen sezon burayada yazmistim, Konyaspor Fenerbahce macini, Konyaspor 2-0 önde ilk yarida hemde oldukca üstün oynuyor, ikinci yari hakem sahneye cikiyor olanlari o günkü tarafsiz basin yazdi, mac 2-4 Fenerbahce lehine sonuclaniyor, ayni sene Konyaspor Galatasay maci Konyaspor 1-0 önde Hakan Sükür cezasahasinda kendini yere atiyor hakem'in aradigi firsat hemen penalti veriyor, zaten Galatasarayin Konyaspor sahasinda baska pozisyonuda olmadi hakem firsati degerlendirdi.
Bunlar her anadolu takimana yapilmakta, daha iki hafta önce Denizli Galatasay macinda olmadimi? vs. vs.
Maksadim bunlari tartismak degil, renk katalim diye yazdim, yoksa Galatasaray yada Fenerbahce veya Besiktas benim icin farksizdir, hepsinide cok zaman takdir ederim, Türk Futboluna katkilarindan dolayi.
Umarim oynanacak mac istenmeyen görüntülere sahne olmaz.