| Alıntı: | | | |
| Original geschrieben von Matrix Güzel Kardesim az ve öz yazima nekadari BBP Partisi ve M. YAzicioglu Reklami ile cevap yazmissin!!! Abicigim burada lütfen bunun sunun Parti reklamini yapmayalim!!! Kizim sana diyorum gelinim sen anla misalide Reklam yapmayalim,Lütfen!!! Dikkatini cekerim asagidan yukariya kadar övgüler ve tavsiye lerde bulunuyorsun! Adita gelecek secimlerde birde bu garibana deneyin diyerek! Bunuda denemeden bunun hakkindan yazmayin gibisine!
Ayrica ben Partileri ve Parti sistemlerini red ediyorum! Hicbirini desteklemiyorum! Bunlarin hepisi mesru degildir! Partiler muzurdur melegi seytan, seytanida melek gibi gösterirler! Ayrica Müslümanlari parti parti bölüyorlar! Bölünmekde Islam dininde Haramdir! Islam herzaman birligi emir eder!!! | |
| | |
Bu uslúb bana tanidik geliyor ama hadi hayirlisi....
Buraya eklenen bir habere yorum yapmissin, bende sana cevab yazdim.. Reklam ile ne alákasi var bunun?? "iki satir" ile insanlar töhmet altinda birakilabilir.. Ama ne yazikki müdafa etmek iki satirla yeterli olamiyor bazen.. Forum dedigin olay, insanlarin degisik görüsleri ürerine mülahaza ve müzahara yaptiklari yerlerdir..Buna "reklam" demek ten daha abes ne olabilir?? Kaldi ki, burada hertürlü cemaat hakkinda görüs beyan ediliyor.. yukarida adi gecenler sanki "islam düsmani" kimselermis gibi tepki veriyorsun, hayret dogrusu.. Savundugum siyasi lider lehinde ulu orta telkinde bulunmak benim ve digerleri icin gayet dogal.. senin gibi düsünen bir arkadasin da bunu yapiyordu (eger o sen degilsen tabi..

) Ben yazarim yazacagimi, ister cevab verirsin, ister vermezsin..Kizacak ve hiddedle ikazda bulunacak ne var bunda..?? Sen Partileri red etmekte tabiki serbestsin.. ama bu demek degildir ki Delikanforumda partilerden bahsedilmeyecek!! Isine gelmiyorsa parti lafini duymak, siyaset bölümüne girmezsin olur biter.. senin onayladigin seylerimi yazacaz burada?? Hayret ya..! Süphesiz ki Islam birligi emrediyor... Bu yüzden gelin "Birlik" olalim diyoruz.. Hep beraber "Büyük bir Birlik" olustiralim diyoruz.. Büyük Birlik Partisi diyoruz.. Madem partilerden rahatsizlik duyuyorsun, cagrimi es gec, olur biter kardesim.. Benimle tartismak istiyorsan mail olarak yaz, beklerim.. Faydasiz bir atisma yüzünden forumu isgal etmek istemiyorum..
ortacer@foni.net
Vesselam........