Selamün Aleyküm degerli arkadaslar....
| Alıntı: | | | |
| Sen kimsin be????? Kendi Uslubundan bahs etsene, seviyesi düsük küstah.......................... | |
| | |
Buradan okumadigim bir yazi gecmis.. Ümmed kardesim de silmis anladigim kadariyla.. Hakaretvari atismalara bu zamana kadar hic girmedigimiz gibi, simdi de girmeyecegiz.. Damla kardesimin yaptigi alintiya binaen farkettim durumu. Cok ayib, kesinlikle teblig yolunda oldugunu iddia eden bir "mümin"e yakismayan bir serseri narasi...
Konunun kilitlenmesine gerek yok bence.. iki hafta her gün yazistik ve forumu baya isgal ettik.. Ayni hataya tekrar düsmek istemiyorum.. Bu yüzden yukarida mail adresimi verdim, arzu ettigi seviyede kendisi ile tartisiriz.. Aslinda biz "uzlasma" sevdalisiyiz fakat, görüldügü üzre bazilari "tartisma" sevdalisi.. Yukaridaki cümle ya bana, yada Ümmed kardesime sarfedildi.. Bu bir kere kesin.. Hangimize olursa olsun, kesinlikle, ama kesinlikle kabullenilecek bir sey degildir.. Bu vatandas illede bizlere bu forumun seviyesini düsürtmek istiyor, ama oyuna gelmiyecegiz Allah´in izniyle.. Bizde laf bitmez Allah´in izniyle.. Isteyen istedigini yazar, ve cevabini alir.. el-Gafil üstadimin "kervan" meselesi yani...
Ve bu arada degerli agabeyimiz Usta´da cok güzel satirlar yazmis, ama malesef dikkate alinmiyor kanisindayim. Cünki sartlanmis insanlara laf anlatmak zordur.. Ama anliyan anliyor, O anlamasa da olur...
Vesselam...