Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18.12.2007, 13:45
fikretbayer

fikretbayer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Teşekkür etti: 0
0 Teşekkür 0 Mesaja aldı
Deccal

S.A.

Kardeslrim kiyamet cok yaklasti

Mehdi AS artik kesin cikacagi vakitlerde yasiyoruz evet.

bu küresel isinma böyle devam ederse yukari kutup da hic buz kalmiyacak ve bu da 2013 yilinda gerceklesecekmis bunu dun aksam isvec yerel kanalinda izledim "SVt24"

Su sevyesi 11 metreyi asacakmis..........

éger böyle devam ederse cok buyuk kitliklarla karsilasakmisiz su yuzunden savaslar cikacakmis ve en kötusude milyilarca insan ulkesiz evsiz kalacakmis
Horlanda hemen hemen haritadan silinecekmis ingilterede ayni sekil de yani bir cok avrupa ulkesi tehdit aldinda ve afrikada cöl olma telikesiy le karsi karsiya.

Bu gözukuyorki yasam alani ortadogu olarak göruluyor

hadisi serifte bildirdigi gibi deccal cikmadan önce 3 sene ust uste tabii asamali olarak kitliklar olacakmis tabii bunun etkili zamani 3 cu senesi olacakmis.

bu önlene bilirmis eger Amerika ve yandaslari bunu kabul ederlerse cunku en cok dunya yi kirleten bu ulkemis........ama ben inanmiyorum bunlarin kabul edecklerine hic bir kisitlama fabrikalarina getirmezler ve dunyanin sonunu hazirliyorlar bunlar uc bes gunluk saltanatlarin irakmiyacaklar
Allah cc tehdit ediyor bunlari halen uyan miyorlar yakindir yakindir yakindir

Saglicakla kalin insallah Allah bizi Mehdi AS arkasinda sehitlik mertevsine ulastirir onu gör dugumuz zaman onu inkar etmeyiz AMIN...........

S.A.
fikretbayer isimli Üyemiz şuan sistemimize bağlı değildir. (Offline)   Alıntı ile Cevapla